РОМАН ДІДИК: «ПРИЄМНО ЗІГРАТИ ЗА МОЛОДІЖНУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ»

 

Захисник «Руху» поділився емоціями від виходу на поле у складі збірної України U-21 і розповів про очікування від майбутнього матчу із київським «Динамо». 

 

 

Хоч я і не багато часу провів на полі, але приємно зіграти за молодіжну збірну України. Я вдячний тренерському штабу за довіру та те, що я є частиною цього колективу, який зібраний у молодіжці. 

У команди позитивний настрій, адже ми виграли 5 матів з 5. Вважаю, що це закономірний результат і ми цілком заслужено очолюємо турнірну таблицю у відборі на Євро. Але потрібно рухатись далі і перемагати в наступних матчах, аби напряму кваліфікуватись на цей турнір – це наше основне завдання.

Щодо повернення у розташування клубу, то збірники вже розпочали тренуватись у загальній групі. На «Динамо» не потрібно додатково мотивувати – всі ми розуміємо, проти кого будемо грати. Кияни є грандом українського футболу, які б у них не були важкі часи. Ми вже розібрали, як вони грають, особливо хочу виділити Владислава Ваната – він зараз у дуже хорошій формі. Це буде дуже непроста гра і певне випробовування для «Руху». Але у нас бойовий настрій і команда поїде у Київ тільки за позитивним результатом.

 

Фото: УАФ


loading...

0 коментарів

    Схожі новини