РОМАН ДІДИК: «РУХ» ВИТРИМАВ НАТИСК СУПЕРНИКА І ЗДОБУВ ВАЖЛИВУ ПЕРЕМОГУ»

 

Післяматчевий коментар захисника «жовто-чорних» про перемогу над «Чорноморцем». 

 

 

Можливо, на початку матчу було певне хвилювання у команди, але ми з ним впорались. Це була важлива гра і «Рух» хотів здобути результат, як і «Чорноморець» боровся за очки. Ми раді, що вдалося перемогти та потішити вболівальників.  

«Чорноморець» активно почав поєдинок, хотів забити швидкий гол. «Рух» витримав цей натиск суперника, хлопці адаптувались до гри наших опонентів та змогли переломити хід матчу, вдячний команді та тренерському штабу за це і хочу привітати всіх з перемогою. 

Коли відкриваєш рахунок у матчі, то команді потім легше грати. «Рух» міг розвинути свою перевагу, коли отримав право на пенальті. Денис Підгурський, на жаль, не реалізував його, але нічого страшного в цьому нема – колектив підтримав його. Важливо не зациклюватись на цих моментах, а рухатись далі, бо попереду в нас дуже важка гра з «Динамо». Нам згодом вдалося забити другий гол та впевнено довести справу до логічного кінця. 

Можна сказати, що майбутній матч з киянами це своєрідний фінал, який визначить долю команди у турнірній таблиці. Це буде один з найважливіших матчів в історії «Руху» та кожного з гравців зокрема, адже ми – молода команда. Всі ми вийдемо та віддамо всі сили, аби здобути позитивний для нас результат. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини