РОМАН ДІДИК ТА ВІТАЛІЙ РОМАН – ПРО ГРУ З «ЧОРНОМОРЦЕМ»

 

Гравці «Руху» прокоментували нічийний результат у поєдинку з одеситами. 

 

 

Роман ДІДИК, захисник «Руху»: «Команда повністю тримала гру під контролем. Винятком може бути лише невеликий період після забитого голу, коли «Рух» ненадовго відійшов у захист. Вже у дебюті матчу Клайвер міг відкрити рахунок і тоді матч пішов би за зовсім іншим сценарієм. Ми й потім мали моменти, щоб забивати голи. Та це футбол і не завжди команда, яка домінує на полі, може здобути перемогу. 

Важко сказати, чого саме «Руху» не вистачило для перемоги в матчі з «Чорноморцем». Провина в такому результаті лежить на кожному з футболістів. Такі матчі треба доводити до логічного кінця, але наразі в нас із цим є проблеми. Та треба рухатись далі, бо вже у вівторок в нас дербі з «Карпатами» у Кубку України. Нам слід якісно підготувались до цієї гри».

 

 

Віталій РОМАН, захисник «Руху»: «Це була бойова та напружена гра. Звісно, ми незадоволені результатом, адже після програшу в матчі з «Карпатами» вся команда налаштовувалась лише на перемогу. Треба зробити правильні висновки з цих ігор та рухатись далі. 

Наприкінці поєдинку з «Чорноморцем» команда підсіла, гравці почали допускати необов’язкові помилки. Це призвело до того, що одесити змогли забити нам гол. Ми грали проти сильної команди, яку не можна недооцінювати, і «Чорноморець» показав це на футбольному полі. Суперник нав’язав нам багато боротьби і йому вдалося заробити одне очко в цій грі». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини