РОМАН ТА КВАСНИЦЯ – ПРО ВИСТУП У МОЛОДІЖНІЙ ЗБІРНІЙ УКРАЇНИ ТА НАСТУПНОГО СУПЕРНИКА В УПЛ

 

«Рухівці» розповіли про емоції після двох перемог у двох матчах збірної України U-21 та повернення в клуб і підготовку до матчу проти «Вереса».

 

 

Ілля КВАСНИЦЯ, нападник ФК «Рух»: «Збірна чудово виступила, адже ми набрали максимальну кількість очок у жовтневих матчах. Особливо було цікаво зіграти проти англійців, які демонструють дуже високий рівень. Хотілось перевірити свою силу на їхньому фоні, тому ця гра дуже сподобалась і хочеться побільше таких матчів.

Мене випустили на поле при рахунку 2:1 на нашу користь і коли я виходив, то тренери казали, що потрібно добре зіграти в обороні, а за можливості – вибігати в контратаки. І я постарався виконати те, що мені сказали. 

Тепер вже на «Рух» чекає непростий матч проти «Вереса». Всі суперники в УПЛ хороші, відтак на кожну гру потрібно правильно налаштовуватись». 

 

 

Віталій РОМАН, захисник ФК «Рух»: «Молодіжна збірна грала проти однієї з найкращих команд Європи. Англія – сильний суперник, який недарма є діючим чемпіоном Європи. Ця гра була непростою для нас, але ми змогли переломити хід поєдинку і перемогти. Після матчу всі були задоволені, хоча при рахунку 2:2 мало хто вірив, що нам вдасться забити переможний гол, втім нам це вдалось. 

Зараз приємно повернутись у розташування клубу, адже тут тебе завжди чекають і раді бачити. «Верес» це хороша команда, яка останнім часом намагається грати у цікавий футбол, тож тренерський штаб нас підготує до цього непростого матчу».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини