«РУХ-2» НА ВИЇЗДІ РОЗІЙШОВСЯ МИРОМ З «ДРУЖБОЮ»

 

«Жовто-чорні» на останніх хвилинах вирвали нічию з рахунком 1:1 завдяки голу Андрія Столярчука.

 

 

У 29-му турі Другої ліги «Рух-2» завітав у Кагарлик, де зустрівся з «Дружбою» із Мирівки – одним із лідерів першості. Команди розпочали матч на зустрічних курсах, але без гострих моментів. Втім потім господарі перехопили ініціативу та мали кілька небезпечних нагод забити. І якщо спочатку гравці «Дружби» били повз ворота, то згодом Ванівський здійснив блискучий сейв після небезпечного удару, витягнувши м’яч з «дев’ятки». А наприкінці тайму стався ще один схожий епізод, в якому м’яч вже влучив у стійку. 

В другій половині гри «Дружба» продовжила активно атакувати, а Ванівський вкотре своїми сейвами виручав «жовто-чорних». Та на 53-ій хвилині «Дружба» заробила право на пенальті після фолу у виконанні голкіпера «Руху-2», який реалізував Недоля. Крім того, після дальнього пострілу гравця із Мирівки м’яч знову влучив у стійку. Та наприкінці матчу львів’яни зрівняли рахунок зусиллями Столярчука.

У підсумку, нічия з рахунком 1:1. В заключному турі «Рух» на своєму прийматиме «Кудрівку». Цей поєдинок відбудеться у неділю, 26 травня. 

 

 

Друга ліга України. 29 тур. «Дружба» (Мирівка) – «Рух-2» (Львів) 1:1 (0:0)

19 травня 2024 року. Кагарлик, стадіон «Дружба»

Голи: Недоля, 53 (пенальті) – Столярчук, 88

Попередження: Михальчук, 13, Ванівський, 52, Ніколаєв, 72, Дуць, 81, Музичук, 89

«Рух-2»: Ванівський, Гришкевич (Кусий, 78), Дуць, Товарницький, Михальчук, Хмельовський (Король, 79), Русяк, Столярчук, Добрянський, Ніколаєв (Паращук, 78), Музичук


loading...

0 коментарів

    Схожі новини