«РУХ-2» ЗІГРАЄ У ДРУГІЙ ЛІЗІ УКРАЇНИ

Вихованці Академії «жовто-чорних» у новому сезоні спробують свої сили у професійному футболі під егідою Професійної футбольної ліги України. 
 


Центральна рада ПФЛ включила «Рух-2» до складу учасників змагань серед команд клубів Другої ліги. Відтак, у третьому за силою футбольному дивізіоні позмагається 15 колективів, серед яких друга команда юніорів «Руху». Старт сезону запланований на 6 серпня, а жеребкування змагань відбудеться у п’ятницю, 7 липня. 

Нагадаємо, «Рух-2» вже має досвід виступів у дорослому футболі. Останні 3 сезони вихованці Академії є учасниками аматорського чемпіонату Прем’єр-ліги Львівщини. Керівництво клубу переконане: рішення заявити команду у Другу лігу України та змагатися серед професіоналів – важливий крок у розвитку молодих талантів, що має стати для них хорошим трампліном у переході з юнацького у дорослий футбол.   


Ігор ДЕДИШИН, генеральний директор ФК «Рух»: «Зараз у нас на повну потужність запрацювала Академія, випускається велика кількість талановитих футболістів і нашим основним завданням є надати ігрову практику кожному з вихованців, випускників і тих, хто хоче грати у нашому клубі. Ми дуже довго йшли до цього і робили все для того, щоб команда «Рух-2» заявилась у Другу Лігу в Чемпіонаті України. І дуже тішить те, що ми практично завершили етап клубної футбольної піраміди: у нас є основна команда, U-19, «Рух-2», який тепер буде грати у Другій Лізі, «Рух-3», який у свою чергу виступатиме у Чемпіонаті Львівської області. Також є Академія, яка приймає участь в Чемпіонаті ДЮФЛ, та ДЮСШ. Всі команді демонструють гідний результат, який забезпечує позитивне і сформоване резюме цілого клубу. Ми завжди робимо ставку на молодих футболістів і даємо їм шанс розвиватися, а виступи у Другій Лізі – це вже великий крок вперед».


loading...

2 коментарів

  • Ж

    Жупан

    8 липня 2023 р., 12:41

    Добре що від Львівщини в професійному рівні появиться ще одна команда. Але ця команда хай змінить назву на жупан Винники. Або появиться в одному з райцентрів області, де сьогодні немає команди. Це зумовить невеличкий бум в місті та сприятиме розвитку футболу в даному регіоні.

  • С

    Сергій

    6 липня 2023 р., 14:51

    Хай щастить! Бажаю всім успіхів!!

Схожі новини