«РУХ» НА ВИЇЗДІ РОЗІЙШОВСЯ МИРОМ З «ОЛЕКСАНДРІЄЮ»

 

У 9-му турі «Рух» на виїзді зустрівся з одним із лідерів поточного сезону УПЛ – «Олександрією». Відзначимо, що у стартовому складі «жовто-чорних» вперше із березня 2024 року вийшов Юрій Климчук, який змінив Іллю Квасницю на позиції правого вінгера. 

Активніше поєдинок розпочала «Олександрія», втім першу нагоду відзначитись мав «Рух». Так, дальній постріл від Остапа Притули і м’яч після рикошету від захисника «містян» влучив у поперечину. За мить Денис Підгурський головою замикав подачу з кутового, але після його удару м’яч пролетів над воротами. У середині тайму Філіппов зумів розвернутись у карному майданчику львів’ян та з небезпечної позиції пробив вище воріт. Згодом здалеку стріляв Ковалець – Дмитро Ледвій без проблем впорався з цим ударом. Далі, змістившись з флангу, бив по воротах Климчук, втім голкіпер спіймав м’яч. А наприкінці першої половини гри Калюжний з-за меж штрафного майданчика пробив повз ворота. 

На старті другого тайму обидві команди обмінялися кількома моментами, але без належної гостроти поблизу воріт суперника. Потім з середньої дистанції бив Мишньов і Ледвій здійснив сейв. А на 88-ій хвилині Філіппов перехопив м’яч після обрізки у виконанні голкіпера львів’ян та відправив м’яч у сітку. «Рухівці» намагались відігратись у компенсований час, зокрема здалеку пробивав Лях – повз ворота. Та у цьому ж епізоді Кампуш сфолив на Ігореві Краснопірі й «жовто-чорні» заробили право на пенальті. До позначки підійшов сам форвард «Руху» й реалізував свою спробу.

Відтак четверта поспіль нічия «жовто-чорних». Наступна гра «Руху» буде після міжнародної паузи у понеділок, 21 жовтня, проти «Карпат». Стартовий свисток поєдинку на «Арені Львів» пролунає о 18:00. 

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ, сезон 2024/25. 9-й тур. «Олександрія» – «Рух» (Львів) 1:1 (0:0)

5 жовтня 2024 року. Олександрія, стадіон «Ніка»

Голи: Філіппов, 88 – Краснопір, 90+9 (пенальті)

Попередження: Підгурський, 19, Квасниця, 77, Роман, 79

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик (Товарницький, 68), Холод, Сич, Підгурський, Притула (Семотюк, 68 (Лях, 82)), Федор, Карабін (Клайвер, 68), Климчук (Квасниця, 54), Краснопір

 

Фото: ФК «Олександрія»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини