«РУХ» – НАЙКРАЩА КОМАНДА УПЛ ЗА КІЛЬКІСТЮ ПІДБОРІВ ТА ВІДБОРІВ

 

Також «жовто-чорні» продемонстрували найкращу інтенсивність пресингу і другі в чемпіонаті за кількістю єдиноборств в атаці та обороні. 

 

 

«Рух» протягом сезону 2023/24 здійснив найбільшу кількість підборів та відборів серед команд УПЛ. Зокрема, в середньому за гру львів’яни демонстрували показник у 77,85.

Щодо індивідуальних показників, то в десятку гравців, які мають найбільші показники відборів та підборів, потрапив Богдан Слюбик. Захисник «Руху» в середньому за матч здійснював 12,15 таких дій та посів 7 місце в рейтингу. 

 

 

Крім того, «Рух» мав найкращу інтенсивність пресингу – 7,21. Відповідна цифра показує, скільки передач команда дозволяє зробити супернику, перш ніж здійснить спробу відібрати або перехопити м’яч.

 

 

В середньому за гру «жовто-чорні» вступали у єдиноборства в обороні 65,79 раза та виграли 61% з них, з інтенсивністю 6,0 (кращий показник лише в «Оболоні»).

 

 

Тоді як в атаці «Рух» вступав у єдиноборства в середньому 68,06 разів за гру та виграв 39% з них – більша кількість єдиноборств була лише у «Чорноморця». 

 

 

Додамо, що в рейтинг гравців, які найбільше вступали в єдиноборства, потрапив Євгеній Пастух. Півзахисник «Руху» в середньому 25,71 раза за гру вступав у єдиноборства виграв 38% з них. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини