«РУХ» ПЕРЕМІГ «СКАЛУ 1911» В 1/16 ФІНАЛУ КУБКА УКРАЇНИ

 

Голи Квасниці та Столярчука вивели «жовто-чорних» у наступну стадію турніру.

«Рух» розпочав боротьбу за Кубок України у четвертому раунді. Зокрема у Стрию «жовто-чорні» зіграли зі «Скалою 1911». І хоча ще кілька тижнів тому «Рух-2» у Другій лізі впевнено переграв стриян з рахунком 2:0, гра у Кубку не обіцяла легкої прогулянки «жовто-чорним».

Віталій Пономарьов неодноразово наголошував, що у ростері команди є багато якісних гравців. Відтак, головний тренер «Руху» провів ротацію та дав ігровий час гравцям, які рідше грали на початку сезону.

Та попри зміни у складі «жовто-чорні» не зрадили своєму ігровому стилю та взяли м'яч під контроль вже з перших хвилин. Зокрема, на 4-ій хвилині Мисик пробив головою і м'яч влучив у перекладину. Згодом Таллес був на ударній позиції і потужно пробив з-за меж штрафного, але м'яч полетів вище воріт. А на 16-ій хвилині «жовто-чорні» відкрили рахунок у матчі: Довгий швидко розіграв м'яч у центрі поля і віддав його Мисику, який вивів Квасницю на ударну позицію. Правий вінгер «Руху» не залишив шансів воротарю і забив свій перший гол у Кубку. «Скала 1911» намагалась атакувати, але «жовто-чорні» нейтралізували загрози та небезпечно втікали у контратаки. В один із таких моментів Квасниця та Мисик вибігли на ворота стриян і розіграли м’яч, після чого Мар’ян не реалізував свою нагоду, пробивши повз ціль.

Другий тайм розпочався у схожому стилі – «Рух» атакував у перші хвилини, але потім гра пішла на зустрічних курсах. Обидві команди створювали небезпеку поблизу воріт суперника, але гостроти цим нагодам не вистачало. На 70-ій хвилині ініціативу на себе взяв Столярчук, який за кілька хвилин до цього вийшов на заміну. Півзахисник «Руху» протягнув м’яч у центрі поля та добре пробив здалеку. Воротар не впорався із цим пострілом і «жовто-чорні» подвоїли свою перевагу. До слова, цей гол став першим для Столярчука на професійному рівні. Одразу після цього «рухівці» мали одразу три нагоди, аби забити ще, але свої нагоди львів’яни не реалізували. «Скала 1911» теж не відсижувалась у захисті і намагалась врятувати гру. Втім, гості нейтралізовували загрози, які створювали стрияни. А на 88-ій хвилині «Скала 1911» залишилась у меншості, після чого «жовто-чорні» спокійно довели справу до кінця.

У підсумку, впевнена перемога «Руху» – 2:0. Свого суперника в 1/8 фіналу Кубка України «жовто-чорні» дізнаються під час жеребкування, яке відбудеться 31 серпня.

 

 

Кубок України, четвертий раунд. «Скала 1911» (Стрий) – «Рух» (Львів) 0:2 (0:1)

23 серпня 2023 року. Стрий, стадіон «Сокіл» 

Голи: Квасниця, 16, Столярчук, 70

Попередження: Слюсар, 4

«Рух»: Герета, Альваренга, Слюсар, Холод, Лях, Довгий (Пастух, 55), Мисик (Теслюк, 55), Талелс, Плюман (Руніч, 46), Квасниця (Непейпієв, 73), Карабін (Столярчук, 63).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини