«РУХ» ПОСТУПИВСЯ «КАРПАТАМ»

 

У 10-му турі УПЛ «Рух» приймав на своєму полі «Карпати». Чудовою новиною для «жовто-чорних» стало повернення у заявку команди Марка Сапуги та Євгенія Пастуха, які відновились від важких травм та за потреби могли підсилити гру команди вже у цьому поєдинку.

Перший момент у матчі створили саме «рухівці»: дальній постріл Дениса Підгурського відбив воротар. За мить вже Дмитро Ледвій без проблем впорався з ударом Бруніньйо. Після цього голкіпер «Руху» ще раз врятував команду, відбивши потужний удар здалеку у виконанні Адамюка. Також здалеку бив Олексій Сич – Кемкін спіймав м’яч. Далі Юрій Климчук головою замикав подачу від Остапа Притули, але пробив повз ближню стійку. «Карпати» відповіли ударом Мірошниченка з середньої дистанції – Ледвій нейтралізував загрозу. Наступний момент «зелено-білі» створили, коли Альварес зі штрафного пробив неподалік від стійки. Згодом Ярослав Карабін змістився з флангу та бив у ближній кут, втім голкіпер гостей здійснив сейв. А наприкінці тайму «Карпати» заробили штрафний і на подачу Мірошніченка зі стандарту відгукнувся Жан Педросо, відкривши рахунок у грі.

В другому таймі Віталій Пономарьов випустив на поле і Сапугу, і Пастуха, аби змінити хід поєдинку. Та кращі моменти на початку другої половини гри мали саме гості. В одному з таких епізодів Роман Дідик заблокував удар Бруніньйо, а Стеніо невдало зіграв на добиванні. Далі здалеку стріляв вже Ілля Квасниця й м’яч після рикошету опинився в руках голкіпера. Згодом Віталій Роман з флангу відправляв м’яч у центр і в підсумку влучив у стійку. Чудово здалеку бив Олег Федор – Кемкін парирував цей постріл, а Квасниця на добиванні не влучив у ворота. Після цього вже Ледвій вкотре врятував «жовто-чорних». Олег Федор далі зумів розвернутись у карному майданчику «Карпат» і пробив, але з його ударом впорався воротар. Потім Сапуга замикав простріл від Олексія Сича – повз ворота. 

Відтак, прикра поразка «жовто-чорних» з рахунком 0:1. Наступний поєдинок «Рух» зіграє у п’ятницю, 25 жовтня. Тоді львів’яни на своєму полі прийматимуть одеський «Чорноморець». 

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ, сезон 2024/25. 10-й тур. «Рух» (Львів) – «Карпати» (Львів) 0:1

21 жовтня 2024 року. Львів, стадіон «Арена Львів» 

Гол: Жан Педросо, 43

Попередження: Климчук, 45+1

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Холод, Сич, Підгурський (Сапуга, 59), Притула (Пастух, 53), Федор, Карабін (Плюман, 79), Климчук (Квасниця, 59), Краснопір


loading...

1 коментарів

  • Т

    Тарас

    21 жовтня 2024 р., 20:26

    Спочатку прислали по вайбер купляй квитки на матч за 3 тижні. Пройшов процедуру бо був на матчі руху, а сьогодні прислали у зв'язку з " великим попитом нема квиткіа" клоуни, брехуна. Боягузи , що боялись фанатів ! " буде бій" - майте повагу до львів'ян!

Схожі новини