«РУХ» ПОТРАПИВ У ТОП-10 НАЙСТАБІЛЬНІШИХ КЛУБІВ СВІТУ

 

«Жовто-чорні» посіли 8 місце у рейтингу, який враховує стабільність команди, її вікову структуру та контрактну політику з найкращими перспективами в наступні сезони.

 

 

«Рух» потрапив у топ-10 рейтингу CIES Football Observatory за індексом безперервності, який враховує стабільність команди, її вікову структуру та контрактну політику. Метою цього рейтингу є виявлення команд, які наразі є найстабільнішими та найкраще підготовлені до підтримки високого рівня виступів у наступних сезонах. 

У цьому рейтингу «жовто-чорні» посіли 8 місце. Дані вимірювались кількістю гравців у лізі за останні три роки, віковою структурою — відсотком хвилин у поточному сезоні футболістів віком від 31 року (за винятком воротарів), а також контрактною політикою — відсотком хвилин футболістів чиї контракти закінчуються не пізніше 31 грудня 2025 року. Зокрема, «Рух» опинився в рейтингу поруч з такими клубами як «Арсенал», «Астон Вілла», «Боруссія» (Менхенгладбах), «Манчестер Сіті», «Нью-Йорк Сіті», «Брентфорд», «Уніон», «Баєр» та «Реал Сосьєдад». Загалом у переліку вказано майже 800 клубів з 59 ліг світу. 

 

 

«На практиці доказуємо, що системний підхід – основа успіху. «Рух» потрапив у топ-10 рейтингу CIES Football Observatory за індексом безперервності на основі стабільних виступів команди, її вікової структури та контрактної політики. Експерти високо оцінюють шанси «жовто-чорних» на поточні та майбутні успіхи команди!

Приємно бути поруч з такими командами, як «Арсенал», «Манчестер Сіті», та «Баєр», які в цьому сезоні показують феноменальні результати. Також «Рух» котується на одному рівні з такими відомими клубами як «Реал Сосьєдад» «Астон Вілла», «Боруссія» (Менхенгладбах), «Нью-Йорк Сіті», «Брентфорд», «Уніон». Це свідчить про те, що наш клуб рухається у правильному напрямку.

Стратегія «Руху» є виваженою та говорить про те, що вся клубна структура поступово розвивається і про наш проєкт знають вже не лише в Україні, а й пильно слідкують за ним у Європі! Академія «Руху» давно є бажаним гостем на різноманітних міжнародних турнірах, а тепер на порозі єврокубків й головна команда. Водночас молодь «Руху» лише починає своє сходження на вершину, адже головні перемоги клубу ще попереду! Та вже на етапі розвитку «жовто-чорні» є прикладом для інших, як розвивати своїх вихованців та досягати з ними високих результатів!», — відреагував на включення «Руху» у цей рейтинг засновник клубу Григорій Козловський.

Додамо, що на протилежному кінці таблиці знаходяться неефективні команди зі світових ліг із відносно низьким рівнем конкурентоспроможності.


loading...

1 коментарів

  • Ю

    Юрій

    23 травня 2024 р., 15:16

    Так важливо, що на фоні війни український клуб має таку репутацію у світовому футболі.

Схожі новини