«РУХ» ТА ЙОГО ЗАСНОВНИК ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ПЕРЕДАЛИ ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ДЛЯ АРТИЛЕРИСТІВ

 

Бійці 45-ї ОАБр отримали від «жовто-чорних» майже три десятки дронів різного типу та вантажний автомобіль із краном-маніпулятором з ремонтним комплектом і необхідним спорядженням.

 

 

ФК «Рух» та його засновник Григорій Козловський вкотре передали допомогу бійцям 45-ї ОАБр. Зокрема, артилеристи отримали 17 дронів-камікадзе та 10 дронів дартс для їхнього використання на передовій. 

«Ця техніка необхідна нам для того, щоб мати «очі» у небі. Для артилеристів це дуже важлива складова в їхній роботі, адже завдяки дронам можна побачити результат своєї роботи. Проводиться розвідка та дорозвідка і корегується вогонь по ворожих цілях – це дозволяє снаряду потрапити точно у ціль. Також дрони-камікадзе можуть влучати у ціль, адже у них є заряд вибухівки» – розповів начальник служби забезпечення та експлуатації військової техніки 45-ої ОАБр Олександр Романцев. 

 

 

Крім того, артилеристи отримали вантажний автомобіль із краном-маніпулятором з ремонтним комплектом та необхідним спорядженням. До організації цієї передачі спільно долучились ФК «Рух» та ГО «Народна самооборона Львівщини». 

«Це надзвичайно важлива та кропітка підтримка наших військових. Це вже не перший автомобіль, який ми передаємо у співпраці з «Рухом». Ми дуже цінуємо цю співпрацю. Відповідальний бізнес та спорт взаємодіють з військовими і це дає свої плоди», – зазначив керівник ГО «Народна самооборона Львівщини» Артем Хмиз. 

 

 

Водночас військові розповіли, чому для них є важливою саме ця техніка та яка її задача на фронті. 

«Такий транспортний засіб може заїхати будь-куди та перевезти будь-який вантаж. До того ж він сам на себе його вантажить і також може перевантажити техніку і спорядження на інші автомобілі. Йдеться як про бойове спорядження, типу боєкомплекту, так і про побутові речі та продукти харчування. Важливо, що цей маніпулятор – компактний. У таку ціль важче потрапити», – пояснив сержант роти матеріального забезпечення 45-ї ОАБр Маркіян Чех. 

 

 

«Завдяки тому, що «Рух» передає нам вантажний автомобіль з краном-маніпулятором, ми зможемо швидше та якісніше зводити фортифікаційні та інженерні споруди. Я вдячний засновнику клубу – Григорію Козловському – за цю важливу підтримку, адже «Рух» всебічно забезпечує нас допомогою. Йдеться про передачу дронів різного типу, автомобілів, запчастин, обладнання, спорядження – це все те, що необхідно для нашої ефективної та якісної роботи» – зауважив начальник служби забезпечення та експлуатації військової техніки 45-ої ОАБр Олександр Романцев. 

 

 

Тоді як у ФК «Рух» наголосили на тому, що клуб продовжить регулярно підтримувати українських військових і оперативно реагуватиме на їхні запити. 

«ФК «Рух» та його засновник Григорій Козловський намагаються всіляко допомагати нашим військовим. Ми регулярно передаємо захисникам дрони та інше військове та технічне спорядження. Кожен повинен допомагати ЗСУ і дуже приємно, що військові радіють такій підтримці і вдячні за неї. Клуб цінує таку співпрацю, адже по очах військових видно, наскільки вони задоволені, що отримують таку допомогу – для них це дуже важливо. «Рух» продовжить допомагати, адже за можливості ми лише збільшуємо кількість переданого спорядження та техніки. Йде щоденна робота для того, аби дістати все необхідне за запитами військових. Чим більше людей допомагатиме нашим захисникам, тим ближчою буде наша перемога», – сказав спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький.

 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини