«РУХ» U-10 – СРІБНИЙ ПРИЗЕР LEO CUP

 

Вихованці Академії «Руху» 2014 року народження взяли участь у турнірі Leo Cup. Загалом за перемогу змагались 48 команд, серед яких було 5 команд із системи «жовто-чорних»: Академія «Руху», дві команди ДЮСШ «Рух» («жовті» та «чорні»), та дві команди ДЮСШ «Рух-40» («жовті» та «чорні»). 

 

 

Гравці «Руху» U-10 більш ніж впевнено пройшли три групових стадії Еліт-ліги, здобувши 8 перемог у 8 матчах (різниця голів 32-5). У плей-офф раунді «жовто-чорні» на стадії півфіналу турніру зустрілись з «Дніпром» та здобули розгромну перемогу з рахунком 8:1. 

У фіналі «рухівці» зустрілись з однолітками з «Волині». Основний час поєдинку закінчився внічию 0:0, тож переможець турніру визначався в серії післяматчевих пенальті. Точніше одинадцятиметрові виконали діти із Луцька – 5:4. У підсумку, вихованці Академії вибороли срібні медалі Leo Cup. 

 

 

Додамо, що команда ДЮСШ «Рух-40-чорні» посіла 8 місце в Еліт-лізі. Водночас ДЮСШ «Рух-жовті» зайняли 7 місце в Golden лізі. Тоді як ДЮСШ «Рух-40-жовті» виграли Bronze лігу, а ДЮСШ «Рух-чорні» у цьому дивізіоні посіли 6 місце. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини