«РУХ» U-11 – ПЕРЕМОЖЕЦЬ IZOLA PIRAN TROPHY

 

Водночас «Рух» U-13 став бронзовим призером турніру в Словенії. 

 

 

Вихованці Академії «Руху» взяли участь у турнірі Izola Piran Trophy. Суперниками «жовто-чорних» були команди зі Словенії та Хорватії. 

«Рух» U-11 (гравці 2014 року народження) в груповому етапі посів перше місце, здобувши 2 перемоги в 2 матчах. Спочатку львів’яни розгромили словенський «Рохо» з рахунком 8:0 (Кратовський та Валько оформили по хет-трику, а ще по голу забили Варишко та Мершалов), а потім перемогли іншу словенську команду «Браво» завдяки голу Валька. 

 

 

Тоді як «Рух» U-13 (гравці 2012 року народження) також виграв 2 матчі, але зазнав однієї поразки та вийшов у плей-офф з другого місця у групі. Зокрема, «жовто-чорні» розгромили словенський клуб «Порторож» з рахунком 5:0 (голами відзначились Снурніков, Михалюк та Гученко, а Берун оформив дубль). Після цього львів’яни поступились одноліткам з люблянської «Олімпії» (0:1). А в заключному турі «жовто-чорні» з рахунком 2:0 перемогли хорватський «Замет» (забивали Берун та Снурніков). 

 

 

Шлях у плей-офф «Рух» U-11 розпочав із двох розгромних перемог. Так, спочатку підопічні Нікіти Бахмата і Микити Тіщенка пройшли словенський «Копер» – 6:1 (Кратовський оформив хет-трик, Мершалов відзначився дублем, а ще один гол забив Валько). Після чого «рухівці» з рахунком 10:1 розгромили словенську команду «Маринко Галич» (Колодюк, Матвіїшин та Кратовський оформили по дублю, а також голи забивали Стоколос, Малиновський, Валько та Оліферович). 

 

 

А «Рух» U-13 у чвертьфіналі зустрівся з «Копером». Підопічні Олега Легана та Ігоря Дуця впевнено перемогли словенців – 4:0. Забивали у цій грі Михалюк та Фенинець, а Безобчук оформив дубль. 

 

 

У півфіналі «рухівці» 2012 року народження поступилися «Браво» з рахунком 0:2. А в матчі за 3-те місце «жовто-чорні» розгромили словенський «Алюміній» 5:0 (голами відзначились Коломоєць, Снурніков та Бутрин, а Берун оформив дубль).

 

 

У свою чергу «рухівці» 2014 року народження свій півфінал виграли – перемога над словенським «Радомлє» з рахунком 2:0 завдяки голам Зубара та Кратовського. А у фіналі «жовто-чорні» впевнено здолали «Алюміній» з рахунком 3:0 (забивали Матвіїшин, Оліферович та Стоколос). Відтак «Рух» U-11 став тріумфатором Izola Piran Trophy.

 

 

До слова, найкращим гравцем турніру в категорії U-11 став «рухівець» Артур Матвіїшин, а кращим бомбардиром – Денис Кратовський. Тоді як кращим гравцем «Руху» U-11 було визнано Данила Оліферовича. Водночас вихованець Академії «Руху» Максим Фенинець став кращим гравцем турніру в категорії U-13.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини