«РУХ» U-12 ВИСТУПИВ НА ТУРНІРІ IZOLA PIRAN TROPHY

 

«Жовто-чорні» посіли 5-те місце на змаганнях у Словенії.

 

 

Вихованці Академії «Руху» 2013 року народження взяли участь у турнірі Izola Piran Trophy. Змагання пройшли у Словенії.

«Жовто-чорні» стартували в груповому етапі з двох перемог над словенськими клубами. Так, спочатку львів’яни розгромили «Слован» з рахунком 9:0 (Тесовський та Бенцарук оформили по дублю, а ще голами відзначились Танинець, Готь, Босий, Чень, Ічанський), а потім перемогли «Горіцу» – 2:1 (забивали Біців та Танинець). А в матчі за перше місце у своєму квартеті «рухівці» мінімально поступились словенській «Любляні» – 0:1. 

Далі «Рух» U-12 у чвертьфіналі зустрівся зі словенським «Браво» та зазнав поразки з рахунком 0:1. Відтак львів’яни продовжили змагатись за 5-8 місця на турнірі й спочатку перемогли молдовський «Зімбру» з рахунком 3:0 (забивали Готь, Зозуля та Ічанський). 

 

 

А в заключній грі «жовто-чорні» розгромили австрійський «Ред Булл» із Зальцбурга – 4:1 (за львів’ян голами відзначились Пугачов, Біців, Бенцарук та Чень). 

 

 

У підсумку, «Рух» U-12 посів 5-те місце на турнірі Izola Piran Trophy. Тоді як виграла змагання словенська «Олімпія», яка у фіналі з рахунком 2:0 перемогла співвітчизників із клубу «Крка». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини