«РУХ» U-13 ВИБОРОВ БРОНЗОВІ МЕДАЛІ RUH CUP

 

У матчі за 3-тє місце зустрілись гравці Академії «Руху» з «жовтої» та «чорної» команд і перемогу з рахунком 3:0 здобула «жовта» команда. 

На полях Академії футболу ФК «Рух» пройшов турнір Ruh Cup за участі 24 команд серед гравців 2011 року народження (U-13). Академія на цих змаганнях були представлені двома командами – «жовтими» та «чорними», також на турнірі виступала команда ДЮСШ «Рух». 

 

 

Команди були поділені на чотири групи, у яких було зібрано 6 команд. «Жовта» команда Академії блискуче пройшла груповий етап, вигравши усі 5 матчів з різницею голів 22-2. Водночас не менш переконливо свою групу виграла «чорна» команда «Руху», яка у 5 матчах здобула 4 перемоги та одного разу зіграла внічию (м’ячі: 11-1). Водночас ДЮСШ «Рух» вийшла зі своєї групи із другого місця, здобувши 3 перемоги, одного разу програвши та ще один матч звівши внічию. 

 

 

У чвертьфіналі «школярі» зустрілись із «чорною» командою Академії, яка і перемогла з рахунком 2:0. Тоді як в іншому матчі 1/4 фіналу «Рух-жовті» розгромили «Атлет» з рахунком 4:0. Проте обидві команди Академії поступились у півфіналах та зустрілися у матчі за 3-тє місце. Тоді як ДЮСШ «Рух» виборола 5-те місце. 

 

 

У матчі за бронзові медалі «жовта» команда Академії перемогла «чорну» з рахунком 3:0. У фіналі ж змагань зустрілись київське «Динамо» та одеський «Чорноморець». Перемогу з рахунком 2:0 здобули кияни, відтак «Динамо» стало тріумфатором Ruh Cup.

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини