«РУХ» U-13 ЗДОБУВ ПЕРЕМОГУ НА ТУРНІРІ NUMBER ONE CUP

 

У фіналі змагань «жовто-чорні» перемогли португальський «Спортінг» у серії пенальті. 

 

 

Вихованці Академії «Руху» з категорії U-13 (гравці 2011 року народження) взяли участь у міжнародному Number One Cup. Змагання пройшли у польському Вроцлаві.

«Жовто-чорні» у перший день турніру перемогли однолітків з чеської «Млади Болеслав» з рахунком 2:0 завдяки голам Кочури та Кушніра. З аналогічним рахунком львів’яни перемогли і польську «Лехію» – голами відзначились Кочура та Грицюк. Також вихованці Академії розгромили польське «Добре Място» з рахунком 5:0, а голи забивали Грицюк, Ксьонджик та Гуль, тоді як Горін оформив дубль.

 

 

У другий день змагань «Рух» U-13 зіграв завершальні матчі групового етапу. Так, львів’яни спочатку мінімально поступились литовській «Балтиці» – 0:1. Втім після цього «жовто-чорні» завдяки голам Кочури та Горіна перемогли англійський «Лутон» з рахунком 2:1.

 

 

У підсумку, підопічні старшого тренера «Руху» U-13 Олега Легана блискуче пройшли свою групу, здобувши 4 перемоги у 5 матчах з різницею голів 11-2. Найкращим бомбардиром команди на груповому етапі стали Шаїн Кочура та Горін, які забили по 3 голи.

 

 

«Рухівці» у чвертьфіналі зустрілись із «Порту». Напружена гра в основний час закінчилась нічиєю 0:0. Втім у серії пенальті львів’яни здолали португальців – 3:2.

 

 

А в півфіналі Number One Cup підопічні Олега Легана зіграли з італійською «Пармою». «Рух» відкрив рахунок у матчі – відзначився Кочура, але італійці змогли вирвати нічию в основний час, тож доля путівки у фінал розігрувалась у серії пенальті. І львів’яни знову виявилися точнішими за суперників – перемога з рахунком 3:2.

 

 

У фіналі на «Рух» U-13 чекали однолітки зі «Спортінга». І знову «жовто-чорні» завершили основний час нічиєю з рахунком 0:0. В серії пенальті «рухівці» були точнішими за португальців – 3:2 і тріумф вихованців Академії на Number One Cup.

 

 

Додамо, що голкіпера «Руху» Северина Савчина було визнано найкращим гравцем турніру. 

 


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    3 грудня 2023 р., 19:32

    Вітаю з Перемогою! Радий за вас!! Молодці!!!

Схожі новини