«РУХ» У СПАРИНГУ ПЕРЕМІГ «ХАРТБЕРГ»

 

«Жовто-чорні» перемогли австрійську команду з рахунком 2:0, а голами відзначились Ростислав Лях та Остап Притула. 

 

 

Черговий спаринг на передсезонних зборах «Рух» зіграв у Австрії проти місцевого «Хартберга». Львів’яни перші створили небезпечний момент у матчі: Карабін пробив повз ворота після того, як голкіпер помилився на виході і м’яч відскочив до форварда «Руху». Згодом вже гравець «Хартберга» вискочив на ударну позицію і намагався поцілити у дальній кут, але Ледвій врятував «жовто-чорних». Після цього Таллес стріляв здалеку – голкіпер без проблем впорався з цим ударом. Свій момент впустили й австрійці – гравець «Харберга» зі зручної позиції не зміг поцілити у ворота. Тоді як за кілька хвилин Лях опинився на самоті на лівому фланзі та прицільним ударом влучив у дальній кут – 1:0. Далі на полі була рівна гра і все ж наприкінці тайму Карабін вже переграв голкіпера, але на заваді голу став захисник, який встиг зреагувати на удар Ярослава. 

Другу половину гри активніше розпочав «Хартберг», але їхні атаки не закінчувались гостротою поблизу воріт «жовто-чорних». Тоді як цікава комбінація у виконанні «рухівців» завершилась голом: Карабін на дриблінгу розібрався з кількома захисниками та віддав на Притулу, а Остап подвоїв перевагу львів’ян. Згодом Таллес бив здалеку, але не зміг перекинути голкіпера. Австрійці ж відповіли потужним дальнім пострілом – м’яч пролетів над поперечкою воріт «жовто-чорних». Також наприкінці гри гравці «Хартберга» мали серію ударів з середньої дистанції – усі їх заблокували захисники львів’ян. Також момент мав Руніч: удар впритул у виконанні вінгера «Руху» парирував голкіпер. У підсумку, впевнена перемога «жовто-чорних» над австрійською командою з рахунком 2:0. 

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів, Україна) – «Хартберг» (Австрія) 2:0 (1:0)

20 липня 2024 року. Хартберг, Австрія

Гол: Лях, 24, Притула, 52

«Рух»: Ледвій, Роман, Слюбик, Дідик, Лях, Підгурський, Притула, Таллес (Слюсар, 66), Руніч, Квасниця (Клайвер, 60), Карабін


loading...

0 коментарів

    Схожі новини