«РУХ» У СПАРИНГУ ПОСТУПИВСЯ «ШАХТАРЮ»

 

Попри багато створених моментів «жовто-чорні» програли гірникам з рахунком 0:2.

Під час перерви на матчі збірних «Рух» продовжує підготовку до матчів УПЛ. Зокрема, «жовто-чорні» зустрілись у спарингу з донецьким «Шахтарем». 

З перших хвилин «рухівці» затисли суперника до його воріт та створили безліч небезпечних моментів. Так, Климчук хитнув захисника і пробив, але з цим пострілом впорався голкіпер «гірників». Також забити могли Сапуга і Руніч, втім їх ударам не вистачило точності. Згодом Пастух влучив у поперечку, а після добивання Руніча м'яч пролетів повз ворота. Крім того, кілька моментів «Рух» створив після стандартів, але забити «жовто-чорним» не вдалось. Тоді як «Шахтар» свій стандарт використав – після подачі зі штрафного Келсі пробив головою та відкрив рахунок у матчі. 

В другому таймі обидві команди активно ротували свій склад і гра дещо вирівнялась. Втім «гірники» відзначились вдруге, коли Невертон розібрався із захисниками у штрафному майданчику «Руху» та влучно пробив. Після цього «жовто-чорні» пішли в атаку та намагались відігратись, проте матч так і закінчився з рахунком 0:2 на користь «Шахтаря».

Додамо, що наступний матч «Рух» зіграє в рамках 11-го туру УПЛ на виїзді проти «Вересу» у неділю, 22 жовтня. Стартовий свисток пролунає о 13:00.

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк) 0:2 (0:1)

15 жовтня 2023 року. Винники, НТБ «Рух».

Голи: Келсі, 36, Невертон, 51

Попередження: Климчук, 22, Довгий, 72

«Рух»: Ледвій, Сич (Кітела, 70), Слюбик, Холод, Лях (Мисик, 70), Підгурський (О. Федор, 50), Сапуга (Довгий, 70), Пастух (Таллес, 67), Теслюк (Столярчук, 59), Руніч (Непейпієв, 67), Климчук (Карабін, 67)


loading...

2 коментарів

  • С

    Сергій

    16 жовтня 2023 р., 11:39

    Щоб покращити гравцям Руху завершальні удари, під час тренувань, я пропоную зараховувати голи забиті тільки від стійки у ворота. На мою думку постійне використання цієї вправи допоможе гравцям в чемпіонаті подолати страх промаху, зробить їх більш впевненими у собі! Хай нам щастить!!

  • С

    Сергій

    16 жовтня 2023 р., 11:19

    Дякую ФК Рух за організовану телевізійну трансляцію цього товариського матчу! Гра була цікавою і корисною для обох сторін. Рахунок не по грі. Рух грав добре. Але команда ніколи не досягне результату, якщо гравці завжди будуть бити в воротаря суперників і слабо бити по воротам!! Чомусь зовсім слабо зіграв Ледвій.((

Схожі новини