«РУХ» У СПАРИНГУ РОЗГРОМИВ «ШТУРМ»

 

У другому спарингу на передсезонних зборах за кордоном «Рух» зустрівся з чемпіоном та володарем Кубка Австрії – «Штурмом». Матч відбувся в австрійському місті Гралла. 

«Жовто-чорні» активно розпочали матч і вже на 4-ій хвилині заробили право на пенальті, який впевнено реалізував Денис Підгурський. Далі команди грали на зустрічних курсах без небезпечних моментів поблизу воріт суперника. Та на 35-ій хвилині контратака львів’ян завершилась навісом з флангу від Василя Руніча та точним ударом головою у виконанні Ігоря Краснопіра – 2:0.  

Австрійці на старті другого тайму намагались відігратись та навіть заробили пенальті. До позначки підійшов Саркарія, але Дмитро Ледвій блискуче парирував удар гравця «Штурму». Згодом Саркарія отримав ще один шанс забити – перспективний штрафний неподалік від лінії карного майданчика. Втім Ледвій знову здійснив ефектний сейв після пострілу від гравця команди з Граца. Тоді як «рухівці» відповіли ще однією небезпечною контратакою, яка завершилась голом: Олексій Сич прорвався правим флангом та прострілив на Краснопіра, а Ігор оформив дубль. Згодом форвард «Руху» міг оформляти хет-трик, але удару Краснопіра після однієї з яскравих атак «жовто-чорних» забракло точності. Водночас Ярослав Карабін скористався чудовою дальньою передачею та ефектно перекинув голкіпера, забивши четвертий гол у ворота «Штурму». І все ж австрійці також забили гол: Богдан Слюбик здійснив фол останньої надії у карному майданчику, заробивши вилучення, а Саркарія цього разу з одинадцятиметрової позначки не схибив. 

У підсумку, розгромна перемога «Руху» над чемпіоном Австрії з рахунком 4:1. Наступний матч на зборах «жовто-чорні» зіграють проти хорватського «Хайдука». Цей спаринг відбудеться у вівторок, 9 липня. 

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів, Україна) – «Штурм» (Грац, Австрія) 4:1 (2:0)

6 липня 2024 року. Гралла, Австрія

Голи: Підгурський, 4 (пенальті), Краснопір, 35, 63, Карабін, 78 – Саркарія, 85 (пенальті)

Нереалізований пенальті: Саркарія, 53 (сейв голкіпера)

Вилучення: Слюбик, 84 (пряма червона)

«Рух»: Ледвій, Сич, Слюбик, Холод (Товарницький, 75), Роман (Савчук, 75), Підгурський, Притула (Слюсар, 57), Дідик (Таллес, 46), Руніч (Карабін, 46), Лях (Непейпієв, 61), Краснопір (Клайвер, 67)


loading...

2 коментарів

  • Н

    Ніна

    7 липня 2024 р., 18:48

    Це була дійсно неймовірна гра і я безмежно вдячна хлопцям за цю гру і це неймовірні емоції бачити своїх навіть в чужій країні!

  • М

    Макс

    7 липня 2024 р., 12:03

    Чому немає трансляції спарингів зі зборів?

Схожі новини