«РУХ» У СПАРИНГУ ВПЕВНЕНО ПЕРЕМІГ «КРАКОВІЮ»

 

«Жовто-чорні» обіграли поляків завдяки дублю Панченка та голу Боцьківа.

 

 

Юніори «Руху» прибули на навчально-тренувальний збір у Польщу, де розпочали підготовку до Юнацької ліги УЄФА. Суперником «жовто-чорних» у першому раунді єврокубків буде ФК «Сараєво» із Боснії та Герцеговини. І до цього двоматчевого протистояння львів’яни почали підготовку спарингами у Польщі, зокрема, перша гра відбулась проти «Краковії».

З перших хвилин «рухівці» захопили ініціативу в матчі проти команди, яка в минулому сезоні посіла 11-те місце в місцевому чемпіонаті. Проте саме поляки першими організували небезпечний момент і пробивали з лінії штрафного майданчика, втім, Ванівський парирував цей постріл. Після цього «Рух» повернув м’яч під свій контроль і якісно атакував флангами, особливо виділялись Шайда та Квас. Також індивідуальні якості проявляв Пастух, який мав чудову нагоду відзначитись, але сейв здійснив воротар «Краковії». Та все ж на 31-ій хвилині атака «жовто-чорних» закінчилась голом, коли лівий захисник Поповський підключився в атаку й прострілив у штрафний майданчик, а м’яч влучив у стійку. Першим на добиванні опинився Панченко і відкрив рахунок у матчі.

Другий тайм розпочався із забитого голу: Кітела віддав точну дальню передачу, якою вивів Панченка на рандеву з польським голкіпером. Нападник «Руху» впевнено розібрався в епізоді та подвоїв перевагу львів’ян. Вже у наступній атаці «жовто-чорні» могли забивати ще, але з ударом боковими ножицями від Столярчука впорався воротар «Краковії». Згодом поляки втекли у контратаку, але Ванівський врятував «рухівців» після виходу нападника суперників віч-на-віч. Всередині тайму тренер львів’ян Михайло Дячук-Ставицький провів суттєву ротацію і змінив майже увесь склад, аби перевірити найближчий резерв. Втім, це не позначилось на малюнку гри, адже «Рух» і надалі контролював м’яч та ситуацію на полі. Ще один момент «жовто-чорні» мали на 74-ій хвилині: Пастух навісив і Коваль з кількох метрів пробив головою, та не влучив у ворота. А на 87-ій хвилині пройшла хороша атака правим флангом, але Столярчук не зміг забити після прострілу Гришкевича. Та вже за хвилину Андрій виправився і віддав блискучий розрізний пас, який вивів один на один Боцьківа. Той у свою чергу встановив остаточний рахунок у матчі – 3:0 на користь «Руху».

Нагадаємо, 6 вересня «жовто-чорні» зіграють свій другий спаринг у Польщі. Матч проти краківської «Вісли» розпочнеться о 14:30.

 

 

Товариський матч. «Краковія» (Краків, Польща) U-19 – «Рух» (Львів) U-19 0:3 (0:1)

5 вересня 2023 року. Краків, тренувальний центр «Краковія»

Голи: Панченко, 31, 48, Боцьків, 88

Попередження: Пастух, 20, Гришкевич, 73

ФК «Рух» U-19: Ванівський, Поповський (Цюрпалевич-Семочко, 66), Холод (Шандра, 66), Герега (Турко, 66), Кітела (Гришкевич, 66), Бойко (Мікляш, 66), Пастух (Столярчук, 46), Штокал (Боцьків, 66), Квас (Шайда, 81), Шайда (Коваль, 66), Панченко (Пастух, 66)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини