«РУХ» У ВИЇЗНІЙ ГРІ В ПОЛТАВІ РОЗІЙШОВСЯ МИРОМ З «ВОРСКЛОЮ»

 

«Рух» у 6-му турі УПЛ завітав у Полтаву, де зустрівся з «Ворсклою». Всі шестеро футболістів «жовто-чорних», які виступали за молодіжну збірну України, вийшли в стартовому складі львів’ян. Відтак Віталій Пономарьов не зробив жодної зміни у стартовій одинадцятдці в порівнянні з попереднім матчем проти «Інгульця», який завершився розгромною перемогою «Руху» з рахунком 5:0. 

У першому таймі обидві команди продемонстрували рівну гру. Якщо на початку поєдинку активнішими були «рухівці», то з середини першої половини гри ініціативу перехопили полтавці. Тоді ж виник чи не єдиний небезпечний момент за цей відрізок часу: Ієде потужно пробив з меж карного майданчика – м’яч пролетів повз ближню стійку. А наприкінці тайму «Ворскла» залишилась в меншості, коли друге попередження отримав Скляр і був вилучений з поля. 

Старт другого тайму було відкладено через повітряну тривогу у Полтавській області. Гра поновилася з атак «Руху», втім найзагрозливіший момент знову створили полтавці: Мякушко небезпечно був зі штрафного і Дмитро Ледвій здійснив сейв. Згодом здалеку пробив Олег Федор, але голкіпер без проблем впорався з цим ударом у виконанні півзахисника «жовто-чорних». Після цього потужно стріляв з дальньої дистанції Віталій Холод та захисник заблокував цю спробу. Також з-за меж карного майданчика били Ярослав Карабін та Ростислав Лях – воротар «Ворскли» в обох випадках спіймав м’яч. Окремо слід відзначити жахливий стан газону на стадіоні ім. О. Бутовського у Полтаві, що значно вплинув на якість гри. 

У підсумку, нульова нічия. В наступному турі «Рух» знову зіграє на виїзді – у Києві проти «Динамо». Цей поєдинок відбудеться у суботу, 21 вересня, а стартовий свисток пролунає о 18:00.

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ, сезон 2024/25. 6-й тур. «Ворскла» (Полтава) – «Рух» (Львів) 0:0

15 вересня 2024 року. Полтава, стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського

Попередження: Квасниця, 45+2, Сич, 66, Дідик, 84

Вилучення: Скляр, 39 (друге попередження)

«Рух»: Ледвій, Сич, Холод, Дідик, Роман (Лях, 87), Підгурський (Руніч, 64), Притула, Федор, Квасниця (Клайвер, 56), Карабін, Краснопір

 

Фото: ФК «Ворскла»


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    15 вересня 2024 р., 15:20

    Такий матч хочеться якнайшвидше забути! Така гра це неповага до своїх вболівальників. Перший удар по воротах Ворскли на 68 хвилині?? Ганьба. Більше немає що сказати...

Схожі новини