«РУХ» ВДОМА ПОСТУПИВСЯ «ДНІПРУ-1»

 

Гості двічі забили до середини першого тайму та виграли із рахунком 0:2.

Листопад розпочався для «Руху» перенесеним матчем 5-го туру УПЛ. Так, 1-го числа «жовто-чорні» вдома приймали «Дніпро-1». У порівнянні з матчем проти «Олександрії» Віталій Пономарьов провів кілька замін. Зокрема, ворота замість Ледвія захищав Герета, який вперше вийшов в основі у матчі УПЛ. Також Дідик повернувся після дискваліфікації і зайняв місце Холода, Пастух вийшов замість Притули, а Підгурського у складі змінив Едсон.

«Рухівці» з перших хвилин активно запресингували «Дніпро-1» і провели кілька хороших атак. Спочатку Климчук небезпечно пробив зі штрафного і м’яч пролетів над поперечиною. За кілька хвилин Теслюк вивів Руніча на пусті ворота, але Василь не реалізував свій момент. Згодом «рухівці» втекли у контратаку і Руніч знову пробивав по воротах, але м'яч пролетів повз дальній кут. Втім всупереч ситуації на полі рахунок відкрили дніпряни: Філіпов та Гуцуляк спіймали «жовто-чорних» на контратаці і створили момент – із першим ударом впорався Герета, але Філіпов зіграв на добиванні і вивів гостей вперед. А на 26-ій хвилині «Дніпро-1» скористався провалом у центральній зоні «Руху», де Піхальонок забіг у штрафний майданчик львів'ян і подвоїв перевагу своєї команди. До перерви гра вирівнялась, втім м’яч більше контролювали «рухівці», які намагались відігратись. 

Другий тайм також розпочався з атак львів’ян: спочатку Теслюк небезпечно пробивав через себе, також здалеку стріляв Сапуга. Дніпряни відповіли своїми моментами, але там, де удари гостів не заблокували захисники, вдало зіграв Герета. Після цього Слюбик пробивав зі штрафного, але воротар «Дніпра-1» відбив цей постріл. Також небезпека була після метушні у штрафному майданчику дніпрян – Дідик вдарив, але влучив у Теслюка і м’яч пролетів поруч зі стійкою. Наприкінці гри «жовто-чорні» спробували відквитати хоча б один гол, але їм цього не вдалось.

У підсумку, друга у сезоні поразка «Руху». В наступному турі «жовто-чорні» у понеділок, 6 листопада, вдома прийматимуть «Оболонь».

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 5-ий тур. «Рух» (Львів) – «Дніпро-1» 0:2 (0:2)

1 листопада 2023 року. Львів, стадіон «Арена Львів»

Голи: Філіпов, 17, Піхальонок, 27

Попередження: Теслюк, 33, Слюбик, 63

«Рух»: Герета, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Едсон, Пастух, Сапуга, Руніч (Квасниця, 53), Теслюк (Соломон, 76), Климчук (Карабін, 76)


loading...

4 коментарів

  • С

    Сергій

    2 листопада 2023 р., 14:44

    Вчора два рази дивився цей матч. Дозвольте поділитись з вами своїми враженнями. Матч був цікавим перші 10 хвилин, коли Рух продемонстрував злагоджений колективний пресинг і закрив Дніпро-1 біля свого штрафного майданчику. Решта часу, а це 80 хвилин контролювали і домінували гості. Слова Пономарьова, що він задоволений, як зіграла команда, визивають подив. Паніка в захисті, де оборонці Руху втрачали в своїй штрафній гравців суперника, а ті без перешкод розстрілювали Герету.

  • С

    Сергій

    2 листопада 2023 р., 14:43

    В кожній класній команді з якими грав Рух, як Дніпро-1, чи Шахтар, є гравці через яких іде вся гра. Це Піхальонок і Судаков. Взявши їх під персональну опіку виділеним для цього на весь матч гравцем та залишивши без мяча, вноситься дисбаланс у гру суперника, рвуться награні комбінації. Це стара, як світ, перестановка в грі допомагає уникнути поразок, а часто команди перемагають більш сильніших за рангом. Рух це не практикує ні з Шахтарем ні вчора з Дніпро-1. Піхальнок почав гольову атаку + забив гол, Судаков постійно загострював + забив гол!

  • С

    Сергій

    2 листопада 2023 р., 14:42

    Рух весь матч майже не загрожував з лінії штрафної (3 удари за 90 хвилин – один з них в небо). Немає прогресу при виконанні штрафних і кутових! Гол Слюбика, який спас очко в матчі з Колосом, залишається приємним спогадом. В команді Рух є багато високих футболістів ( 7 під 190см і двоє під 195см, а разом 9 чоловік). При належному тренуванні вони повинні забивати по голу в кожному таймі, як мінімум. А панікі в очах суперників при стандартах чомусь не видно!!

  • С

    Сергій

    2 листопада 2023 р., 14:41

    Слабо зіграв у цьому матчі Руніч (йому 23роки). Він ще молодий чи вже не молодий футболіст – не зрозуміло. Такий змарнувати шанс це сором для гравця основи!! Складається враження, що в команді за деякими виключеннями, зупинився ріст індивідуальної майстерності. Дуже багато браку в завершальній стадії атаки!!!

Схожі новини