«РУХ» ВДОМА ВПЕВНЕНО ПЕРЕМІГ «ЗОРЮ»

 

У 4-му турі УПЛ «Рух» на своєму полі приймав «Зорю». Це був перший домашній матч «жовто-чорних» у сезоні 2024/25, тож львів’яни були налаштовані на перемогу. 

«Жовто-чорні» активно стартували й вже на перших хвилинах Остап Притула вирізав навісну передачу на Ігоря Краснопіра: м’яч після удару форварда «Руху» розминувся з дальньою стійкою. Далі Роман Дідик на 14-ій хвилині заробив пенальті, який пробивав Остап Притула. Втім голкіпер луганців Турбаєвський парирував одинадцятиметровий у виконанні півзахисника «жовто-чорних». Та вже за кілька хвилин Ярослав Карабін прицільним ударом в дотик відправив м’яч у ближній кут, відкривши рахунок у матчі. Згодом Беніто вийшов на ударну позицію, але не влучив у ворота. Проте вже в наступній атаці чудову нагоду забити мав Краснопір – голкіпер здійснив сейв. Тоді як Дмитро Ледвій також проявив свою майстерність, відбивши кілька небезпечних ударів гравців «Зорі».

Друга половина гри розпочалася з моменту Краснопіра, але знову голкіпер луганців парирував удар Ігоря. Після цього «рухівці» подали кутовий і Василь Руніч головою замкнув подачу на ближній стійці – 2:0. Згодом львів’яни втекли у контратаку й Краснопір ефектно перекинув голкіпера та забив третій гол у ворота «Зорі». Луганці відповіли небезпечним ударом з лінії карного майданчика та Ледвій здійснив блискучий сейв. За мить «жовто-чорні» знову втекли у небезпечну контратаку, яку ударом завершував дебютант «Руху» Владислав Семотюк, але голкіпер парирував цей постріл. Також шанс оформити дубль мав Краснопір – м’яч після його удару головою влучив у поперечину. Далі Клайвер змістився з флангу та бив у дальній кут, втім воротар знову врятував «Зорю». До слова, наприкінці гри у складі «жовто-чорних» дебютував 16-річний Данило Слива, а також свій другий матч в УПЛ провів його одноліток Мухаммад Джурабаєв. А в компенсований час Клайвер отримав друге попередження та залишив львів’ян у меншості та це не вплинуло на результат матчу. 

У підсумку, впевнена перемога «Руху» з рахунком 3:0. Вже у п’ятницю, 30 серпня, «жовто-чорні» вдома зіграють з «Інгульцем».

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ, сезон 2024/25. 4-й тур. «Рух» (Львів) – «Зоря» (Луганськ) 3:0 (1:0)

25 серпня 2024 року. Львів, стадіон «Арена-Львів»

Голи: Карабін, 16, Руніч, 48, Краснопір, 60

Нереалізований пенальті: Притула, 14 (сейв голкіпера)

Попередження: Підгурський, 19, Холод, 44, Клайвер, 78

Вилучення: Клайвер, 90+1 (друге попередження)

«Рух»: Ледвій, Руніч (Джурабаєв, 88), Холод, Дідик, Роман, Підгурський, Притула (Семотюк, 72), Федор (Слива, 88), Квасниця (Сич, 72), Карабін (Клайвер, 64), Краснопір


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    25 серпня 2024 р., 19:25

    Молодці! В п'ятницю з Інгульце треба буде підтвердити, що ми серйозна команда!! Хай нам усім щастить!

Схожі новини