«РУХ» ВДОМА ЗДОБУВ ВПЕВНЕНУ ПЕРЕМОГУ НАД «ЧОРНОМОРЦЕМ»

 

У 29-му турі УПЛ «Рух» на своєму полі приймав «Чорноморець». Після нічийного матчу з «Оболонню» Віталій Пономарьов провів деякі зміни у складі «жовто-чорних». Зокрема, в стартову одинадцятку після дискваліфікації повернулись Слюбик та Дідик, витіснивши з основи Слюсара та Холода, а Олег Федор замінив Карабіна.

Перший небезпечний момент у матчі створили «моряки», коли Бойчук опинився на самоті у карному майданчику «Руху» та бив у кут, проте Ледвій здійснив сейв. «Жовто-чорні» відповіли ударом Підгурського з середньої дистанції – повз ворота. Та згодом Квасниця потужним дальнім пострілом відкрив рахунок у матчі. Після цього «рухівці» отримали право на пробиття пенальті за гру рукою футболіста «Чорноморця» у штрафному майданчику, але удар Підгурського з позначки парирував голкіпер одеситів. А наприкінці тайму команди обмінялися неточними ударами з-за меж карного майданчика.

Другу половину гри активніше розпочали «моряки» та створили кілька небезпечних моментів, але впевнено на лінії воріт діяв Ледвій. Тоді як на 74-ій хвилині «рухівці» використали помилку захисників «Чорноморця», після чого Карабін вивів Таллеса на ударну позицію і бразильський легіонер подвоїв перевагу «жовто-чорних». Далі львів’яни впевнено довели справу до логічного кінця.

У підсумку, важлива перемога «Руху» з рахунком 2:0. В заключному турі «жовто-чорні» у суботу, 25 травня, на «Арені Львів» зіграють з київським «Динамо».

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 29-й тур. «Рух» (Львів) – «Чорноморець» (Одеса) 2:0 (1:0)

19 травня 2024 року. Львів, стадіон «Арена Львів»

Гол: Квасниця, 28, Таллес, 74

Нереалізований пенальті: Підгурський, 37 (сейв голкіпера)

Попередження: Підгурський, 39, Слюбик, 44, Плюман, 61, Дідик, 90+2

«Рух»: Ледвій, Сич, Слюбик, Дідик, Роман, Підгурський (Слюсар, 58), Таллес, Пастух, Плюман (Руніч, 66), Квасниця (Притула, 66), О. Федор (Карабін, 53)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини