«РУХ» ВДОМА ЗІГРАВ ВНІЧИЮ З «МИНАЄМ»

 

«Жовто-чорні» переважали суперника за грою та створили багато моментів, втім не реалізували їх.

У 10-му турі УПЛ «Рух» вдома приймав «Минай». З перших хвилин «жовто-чорні» взяли м’яч під свій контроль. Втім першу нагоду створили саме закарпатці – Ледвій здійснив сейв після подачі гостей зі стандарту та удару головою. Згодом Одарюк мав момент, але головою пробив повз ворота. Тоді як «рухівці» атакували, але їм не вистачало гостроти у завершальній стадії.

Водночас у другому таймі львів’яни традиційно додали та мали кілька нагод аби забити. Зокрема, після метушні у штрафному майданчику «Минаю» першим на м’ячі опинився Сапуга, але його постріл прийняв на себе захисник. Також міг забити Едсон, втім після рикошету м’яч влучив у поперечину. Крім того, Климчук опинився на самоті перед воротами суперника і влучив у воротаря. Чудову нагоду мав також Пастух, який за мить після виходу на заміну з лінії штрафного майданчику пробив та влучив у стійку. «Рухівці» наприкінці гри таки забили гол зусиллями Квасниці, але його скасували через офсайд. 

У підсумку, нульова нічия на «Арені Львів». В наступному турі «жовто-чорні» 22 жовтня зіграють на виїзді проти рівненського «Вересу». 

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 10-ий тур. «Рух» (Львів) – «Минай» 0:0 (0:0)

8 жовтня 2023 року. Львів, стадіон «Арена Львів»

Попередження: Теслюк, 31

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Едсон (Пастух, 70), Сапуга, Плюман (Таллес, 56), Соломон (Руніч, 78), Теслюк (Квасниця, 46), Климчук


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    8 жовтня 2023 р., 19:07

    Вітаю з нічиєю! Добре що не програли...

Схожі новини