«РУХ» ВДОМА ЗІГРАВ ВНІЧИЮ З «ШАХТАРЕМ»

 

На гол Судакова точним дальнім пострілом відповів Слюбик – 1:1.

У 8-му турі УПЛ «Рух» вдома приймав лідера чемпіонату – «Шахтар». Саме «гірники» створили перший небезпечний момент, коли Криськів змістився з лівого флангу та пробив з лінії штрафного майданчику, але м’яч пролетів повз ворота. Але згодом спочатку Пастух розвернувся поблизу карного майданчика та пробив у поперечку. А вже за мить Слюбик перехопив м’яч і вдарив здалеку, але його удар виявився неточним. Проте гол забили «гірники»: Судаков опинився насамоті у штрафному майданчику «жовто-чорних» і пробив у дальній кут воріт, відкривши рахунок у матчі. Та за кілька хвилин Ракіцький грубо зіграв проти Квасниці і після підказки ВАР суддя вилучив захисника «Шахтаря». Одразу після цього «рухівці» забили, але гол Пастуха не зарахували через офсайд. Наприкінці першого тайму Сич впритул розстрілював ворота «Шахтаря», але влучив у голкіпера донецької команди. Також у гру вступив і Ледвій – він врятував «Рух» від другого пропущеного голу.

У другому таймі «жовто-чорні» намагались скористатись кількісною перевагою і відігратись. Хорошу нагоду мав Плюман, але з його пострілом із середньої дистанції впорався воротар «гірників». А в наступному епізоді блискуче зіграв Ледвій, який парирував удар Бондаренка. Також хорошу нагоду відзначитись мав Теслюк, якого Плюман вивів на ударну позицію, але нападнику «Руху» не вистачило точності. Тоді як Слюбик шаленим дальнім пострілом на 88-ій хвилині зрівняв рахунок у матчі.

У підсумку, нічия 1:1 і «Рух» вдома відбирає очки у діючого чемпіона. Наступна гра для «жовто-чорних» – у Кубку України проти «Олександрії» у вівторок, 26 вересня.

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 8-ий тур. «Рух» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк) 1:1 (0:1)

23 вересня 2023 року. Львів, стадіон «Арена Львів»

Голи: Слюбик, 88 – Судаков, 17

Попередження: Едсон, 48, Климчук, 64

Вилучення: Ракіцький, 21 (пряма червона)

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Едсон (Плюман, 52), Таллес (О. Федор, 65), Пастух, Квасниця (Руніч, 76), Соломон, (Теслюк, 65), Климчук.


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    24 вересня 2023 р., 09:45

    Вітаю з гарною грою! Боролись до кінця! Молодці!! На сьогодні Рух по потенціалу гри входить в першу трійку команд нашого чемпіонату і повинен грати в єврокубках. Попереду ще багато роботи і над позиційною атакою та її завершенням, і над стандартами ( 1 гол Слюбика з кутового це дуже мало). Хай нам всім щастить!!!

Схожі новини