«РУХ» ВІДКРИВ ФІЛІЮ АКАДЕМІЇ У СТРІЛКАХ У РАМКАХ ПРОЄКТУ «РУХ ДЛЯ ВСІХ»

 

ФК «Рух» відкрив філію Академії у Стрілках Самбірського району. З цієї нагоди тренери Академії та ДЮСШ «Руху» провели для дітей відкрите тренування.

«Чудово, що «Рух» відкриває свої філії у таких невеликих мальовничих місцях. Я вірю, що тут є талановиті діти, які зможуть вирости та проявити себе на професійному рівні. Головне, що дітки отримали можливість займатись спортом і він став доступнішим для них. Навіть якщо не всі зможуть займатись професійно, то молодь всеодно активно проводитиме час та буде вести здоровий спосіб життя», – сказав генеральний менеджер ФК «Рух» В’ячеслав Шевчук.

 

 

На заняття у Стрілках завітало близько 200 дітей різного віку, які спробували свої сили у кількох естафетах: бігу на 15 та 30 метрів, веденні та прийомі м’яча, вправах на техніку та міні-футболі.

«На відкриття філії приїхали 10 тренерів: 5 тренерів з Академії «Руху» та 5 тренерів з ДЮСШ «Рух». Ми організували 5 станцій для дітей, аби перевірити їхні навички. Було багато як хлопців, так і дівчат. Вони не лише зі Стрілок, а й з інших сусідніх міст та сіл. Ми побачили велику кількість талановитих дітей, а особливо здивували дівчата, які показали дуже хороші результати під час перегляду», – розповів тренер АФ «Рух» Нікіта Тищенко. 

 

 

За результатами відбору тренери «Руху» сформують список футболістів та запросять на заняття у філію на постійній основі. Тоді як діти, які добре проявлять себе на заняттях, у майбутньому матимуть змогу поповнити склад команд клубної школи чи Академії «Руху». Крім того, місцеві тренери регулярну стажуватимуться в Академії «жовто-чорних».

«Рух» продовжує відкривати нові філії в межах проєкту «Рух для всіх». Загалом це вже шосте місто, куди ми завітали із цим проєктом. Наше завдання – зробити так, аби футбол був доступним для дітей. Потрібно, аби дітки мали змогу займатись футболом і в них для цього були якісні умови та зручна локація. Не менш важливо, аби з дітьми працювали кваліфіковані тренери. Багато футболістів виростають у маленьких селах та містечках, тож хочеться, щоб талановита молодь могла проявити себе у Стрілках, а також в інших місцях, де є наші філії», – зазначив заступник директора ДЮСШ «Рух» Павло Пронь.

 

 

У Стрілках же відзначають, що поява філії «Руху» є великим поштовхом для розвитку місцевого футболу. Також це шанс для дітей професійно займатись спортом. 

«В нашій місцевості є багато талановитих дітей, які неодноразово демонстрували хороші результати у різноманітних змаганнях. Ми вирішили зустрітись з представниками «Руху», зокрема з генеральним директором клубу Ігорем Дедишиним, він нас підтримав та сказав, що у сільських громадах є талановиті діти, які мають хороші перспективи. Наша громада дуже рада, що з’явилась додаткова можливість для наших дітей, аби професійно займатись спортом та проявити себе. Для нас це велика подія і ми покладаємо багато надій на цю співпрацю», – сказав голова Стрілківської ТГ Микола Дрозд. 

 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини