«РУХ» ЗАПРОШУЄ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ НА ІНТЕГРОВАНЕ ТРЕНУВАННЯ

 

«Жовто-чорні» продовжують підготовку до початку другої частини УПЛ та першого офіційного матчу у 2024 році проти «Полісся». З цієї нагоди клуб запрошує вболівальників на відкрите інтегроване тренування основної команди.

 

 

Подія відбудеться у четвер, 22 лютого, на Академії футболу ФК «Рух», що по вул. Б. Хмельницького, 9, Львів-Винники. Початок – о 17:00. У вболівальників буде можливість: 

  • зробити селфі з футболістами;
  • взяти автографи;
  • виграти квитки на матч;
  • вдарити по воротах голкіперу, віддати передачу нападникам та продемонструвати свої технічні навички перед головним тренером.

 

Додамо, що вхід безкоштовний, втім єдина умова – необхідно попередньо зареєструватись за посиланням.

Нагадаємо, вже у неділю, 25 лютого, після довгої перерви фанати «жовто-чорних» матимуть змогу прийти та наживо підтримати команду на трибунах «Арени Львів» в матчі проти житомирського «Полісся». Кількість квитків обмежена, а придбати перепустки на поєдинок можна на сайті Kontramarka. 

Водночас для усіх учасників бойових дій вхід на стадіон вільний за умови попередньої реєстрації (на стадіоні зверніться до організатора з бейджем Vip Hostes, який за наявності УБД та попередньої реєстрації надасть вам безкоштовний квиток для входу на стадіон).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини