«РУХ» ЗДОБУВ ВОЛЬОВУ ПЕРЕМОГУ НАД «САРАЄВО» У ЮНАЦЬКІЙ ЛІЗІ УЄФА

 

Голи Панченка, Кваса та Пастуха принесли перемогу «жовто-чорним», які вийшли у 2-й раунд єврокубка, де зустрінуться із данським «Мідтьюлланном».

 

 

У Боснії та Герцеговині юніори «Руху» боролись з місцевим «Сараєво» за путівку у 2-й раунд Юнацької ліги УЄФА. Перший матч між цими командами у Стальовій Волі закінчився з рахунком 1:1.

Гра у Сараєво розпочалась невдало для «жовто-чорних». Так, вже на 4-ій хвилині господарі розіграли швидку атаку, яку точним пострілом у ближній кут завершив Бездроб. «Рухівці» могли забити після кутового – після удару головою Турка м’яч влучив у поперечину. А на 24-ій хвилині Назарій віддав блискучу дальню передачу на лівий фланг, де був Поповський, простріл якого на дальній штанзі замкнув Панченко, зрівнявши рахунок. Вже за кілька хвилин Олег Федор заробив пенальті, але голкіпер боснійців відбив одинадцятиметровий у виконанні Касарди. Згодом Квас прорвався лівим флангом, елегантно прибрав суперника, втім пробив повз ближній кут. Свій момент створило і «Сараєво» – Бакус здійснив сейв після потужного удару зі штрафного від Нурковіча. Аналогічну нагоду відзначитись наприкінці тайму мав Федор, але його постріл зі штрафного влучив у стійку.

Другий тайм також розпочався із моменту у «Сараєво»: Бакус врятував після метушні у штрафному майданчику «жовто-чорних» та удару боснійців з кількох метрів до воріт. Але на 65-ій хвилині Пастух розігнав атаку «Руху» і віддав на фланг Квасу, який скористався помилкою захисника, переграв голкіпера та вивів «жовто-чорних» уперед. Після цього «Сараєво» намагалось відігратись, але їх моментам не вистачало гостроти. Водночас «рухівці» забили третій гол: Федор протягнув м’яч через центральну зону і вивів на удар Пастуха, а Євгеній красиво перекинув голкіпера та скерував м’яч у сітку воріт.

У підсумку, вольова перемога «Руху» з рахунком 3:1. У 2-му раунді Юнацької ліги УЄФА львів’яни зіграють із данським «Мідтьюлланном», який у серії пенальті переміг португальський «Фамалікан».

 

 

Юнацька ліга УЄФА. Перший раунд плей-офф Шляху чемпіонів. Другий матч

25 жовтня 2023 року. Сараєво (Боснія і Герцеговина), стадіон Асім Ферхатович-Хасе

«Сараєво» U-19 (Боснія і Герцеговина) – «Рух» U-19 (Львів, Україна) – 1:3 (1:1)

Голи: Бездроб, 4 – Панченко, 24, Квас, 65, Пастух, 84

Нереалізований пенальті: Касарда, 27 (воротар)

Попередження: Касарда, 35, Поповський, 49

«Рух» U-19: Бакус, Поповський, Холод, Турко, Гришкевич, Хмельовський (Бойко, 90), Пастух, О. Федор (Шайда, 84), Квас, Касарда (Бондар, 90), Панченко (Денисов, 68)

Перший матч – 1:1


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    25 жовтня 2023 р., 18:43

    Вітаю з перемогою! Молодці!! На щастя в порівнянні з першим матчем команда значно покращила свою гру. Але є ще багато недоліків які треба виправляти, бо наступним буде дуже непростий суперник з Данії. Ще раз вітаю! Хай нам усім щастить!!

Схожі новини