«РУХ» ЗІГРАВ ВНІЧИЮ З «ОБОЛОННЮ»

 

За «жовто-чорних» відзначились Квасниця та Карабін, а матч закінчився з рахунком 2:2.

У 13-му турі УПЛ «Рух» вдома приймав «Оболонь». Це була остання домашня гра «жовто-чорних» у рідних стінах перед зимовою паузою. Крім того, львів’яни були налаштовані перервати безвиграшну серію на «Арені Львів», яка тривала 6 матчів. У стартовому складі «Руху» у порівнянні з попереднім матчем проти «Дніпра-1» відбулась одна зміна – замість травмованого Климчука з перших хвилин з’явився Квасниця. 

І вже на 3-ій хвилині Ілля відзначився голом – нападник на дальній штанзі замкнув навіс Романа та відкрив рахунок у матчі. «Рухівці» створили ще одну небезпечну нагоду, коли пробивав Сапуга, але захисники заблокували цей удар. Згодом «Оболонь» небезпечно втекла у контратаку, де Краснопір не зміг підрізати м’яч у ворота після прострілу з правого флангу. Після цього епізоду кияни заволоділи ініціативою і створили кілька моментів. Спочатку Ледвій парирував удар зі штрафного. А на 37-ій хвилині Суханов змістився з лівого флангу та пробив здалеку у ближній кут, зрівнявши рахунок у матчі. За кілька хвилин Суханов міг оформлювати дубль – постріл із середньої дистанції влучив у стійку.

Другий тайм також розпочався із забитого голу – на 48-ій хвилині Краснопір впевнено розібрався у штрафному майданчику «жовто-чорних» і вивів «Оболонь» вперед. Після цього Таллес небезпечно пробивав злету, але м’яч пролетів вище воріт. Згодом Сич потужно стріляв здалеку і воротар не без проблем відбив цей удар. Ще один момент був у Таллеса – м’яч після рикошету розминувся зі стійкою. Схожий епізод трапився через кілька хвилин, але цього разу у гру вступив голкіпер «Оболоні». Втім «Рух» таки зрівняв рахунок: Квасниця на фланзі зібрав на собі чотирьох опонентів і віддав у вільну зону Карабіну, який влучно пробив у ближній кут. У компенсований час Соломон мав нагоду забити, але з ударом впорався воротар. Також міг забивати Квасниця – голкіпер здійснив блискучий сейв, а Карабін невдало зіграв на добиванні.

У підсумку, нічия 2:2. В наступному матчі «жовто-чорні» на виїзді зіграють із «Чорноморцем». Матч в Одесі відбудеться у неділю, 12 листопада. Стартовий свисток пролунає о 17:00.

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 13-ий тур. «Рух» (Львів) – «Оболонь» (Київ) 2:2 (1:1)

6 листопада 2023 року. Львів, стадіон «Арена Львів»

Голи: Квасниця, 3, Карабін, 83 – Суханов, 37, Краснопір, 48

Попередження: Слюбик, 32, Едсон, 53, Роман, 60, Квасниця, 70

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Едсон (Соломон, 63), Пастух (Карбін, 80), Сапуга, Руніч (Таллес, 51), Квасниця, Теслюк (Плюман, 62)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини