«РУХІВЦІ» ПОТРАПИЛИ У СИМВОЛІЧНІ ЗБІРНІ 5-ГО ТУРУ УПЛ

 

Журналісти відзначили деяких гравців «жовто-чорних» після розгромної перемоги над «Інгульцем».

 

 

У 5-му турі УПЛ «Рух» вдома переміг «Інгулець» і це – найрезультативніша перемога львів’ян у вищому дивізіоні. Тож українські ЗМІ відзначили гру «жовто-чорних» та включили деяких «рухівців» у символічні збірні туру.

Так, на порталі FOOTBOOM високо оцінили гру Віталія Холода, який надійну гру в обороні перемножив на результативні дії в атаці (гол та асист на Ігоря Краснопіра). Також яскравий поєдинок зіграв Ілля Квасниця, який провів черговий якісний та результативний матч, взявши участь у першій результативній атаці, забивши другий гол та асистувавши на Краснопіра. Форвард «Руху» також потрапив у список найкращих, відзначившись дублем. 

Це ж тріо відзначили й порталі SPORTARENA. Там зазначили, що Холод найяскравіше проявив себе з усієї злагодженої лінії оборони львів’ян. Тоді як Квасниця та Краснопір вчергове ефектно зіграли в атаці та допомогли «жовто-чорним» здобути розгромну перемогу над опонентом. 

 

 

Аналогічний вибір саме цих трьох гравців «Руху» зробило й видання «СПОРТИВКА». 

 

 

Водночас на порталі UA-FOOTBALL крім Краснопіра та Квасниці до збірної туру включили центрального захисника «Руху» Романа Дідика, назвавши гру з «Інгульцем» у його виконанні ідеальним. Зокрема, Дідик потужно відіграв в обороні, нівелювавши усю загрозу, яка поступала від футболістів «Інгульця», класно йшов у боротьбу та високий пресинг, чим і розпочинав результативні атаки своєї команди. А в одному з епізодів навіть відзначився асистом на Квасницю.

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини