«РУХІВЦІ» – У СИМВОЛІЧНИХ ЗБІРНИХ 14-ГО ТУРУ УПЛ

 

Експерти та журналісти оцінили гру «жовто-чорних» проти «Чорноморця» та виділили гравців, які зробили найбільший внесок у вольову перемогу над одеситами. 

 

 

У 9-му турі УПЛ «Рух» на виїзді здобув ефектну перемогу над «Чорноморцем» з рахунком 3:2. Водночас журналісти та експерти відзначили гру «жовто-чорних» та включили деяких «рухівців» у символічні збірні туру.

Так, на порталі SPORTARENA, виділили нападника «Руху» Іллю Квасницю. За їх словами, яскравий одеський матч неодноразово перевертав хід подій з ніг на голову, проте на фоні цього матчу виділявся Квасниця. Саме він у дебюті матчу видав фірмовий рейд із гольовою передачею під удар у дотик від Пастуха, а потім неодноразово загострював гру й міг забивати сам. Тоді як божевільний дальній обвідний удар у саму дев’ятку у виконанні Фредді Плюмана журналісти назвали голом туру. Вони вважають, що цей забитий м’яч викликає спокусу вже зараз, достроково, приз за найкращий гол сезону в українській Прем’єр-Лізі віддати саме «рухівцю».

 

 

У свою чергу портал FOOTBOOM включив до своєї символічної збірної півзахисника «жовто-чорних» Марка Сапугу. Капітана «Руху» там назвали найстабільнішим гравцем команди Віталія Пономарьова. Він завжди б'ється, як і личить справжньому капітану, та на власному прикладі показує, що грати потрібно «від і до». Саме Сапуга, за рахунку 1:2 завдав удару по воротах «Чорноморця», після якого були доленосні пенальті та вилучення у суперника. Відтак його внесок у перемогу «жовто-чорних» неможливо переоцінити. 

 

 

Також Сапугу відзначив експерт UPL.TV Юрій Вірт, який включив півзахисника «Руху» у збірну туру. Він відзначив самовідданість капітана львівської команди, який у складний для «жовто-чорних» момент взяв ініціативу у свої руки і зробив усе, аби переломити хід матчу. 

 

 

Водночас Марка Спапугу у символічну збірну 14-го туру номінував журналіст Михайло Смоловий з проєкту «Та То Таке». 

 

 

Фото: ФК «Чорноморець»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини