«РУХІВЦІ» ВИБОРОЛИ БРОНЗОВІ МЕДАЛІ LEO CUP U-12

 

На полях Академії «Руху» пройшов турнір Leo Cup серед гравців 2013 року народження. Загалом за перемогу змагались 42 команди, чотири з яких представляли систему «Руху»: дві команди Академії («жовті» та «чорні» (у складі цих колективів також грали п'ятеро вихованців «Руху» 2014 року народження)), ДЮСШ «Рух» та ДЮСШ «Рух-40». Змагання проходили у форматі 9х9 (у команді 8 польових гравців та воротар). 

Команди Академії та ДЮСШ «Рух» пройшли перший груповий етап зі 100% результатом, вигравши всі свої матчі. Тоді як у другому груповому етапі ці ж команди знову продемонстрували однакові результати – 2 перемоги, 1 нічия та перші місця у своїх групах. Також перше місце у своєму квартеті посіла й ДЮСШ «Рух-40», відтак всі «рухівці» вийшли у плей-офф Еліт-ліги. 

 

 

У чвертьфіналі гравці Академії «Руху» із «жовтої» команди пройшли «Прогрес Софіївський», тоді як «чорна» команда поступилась в серії пенальті ДЮСШ «Рух». Водночас ДЮСШ «Рух-40» програв в 1/4 фіналу одноліткам з ФК «Львів». 

 

 

Вихованці Академії «Руху» в півфіналі зустрілись з тим же ФК «Львовом» й прикро поступились містянам з рахунком 0:2. А ДЮСШ «Рух» у серії пенальті програли столичному «Локомотиву». Відтак «рухівці» розігрували між собою долю бронзових медалей.

 

 

В матчі за 3-тє місце «академіки» перемогли «школярів» з рахунком 1:0. Тож підопічні Андрія Шибка стали володарями бронзових медалей Leo Cup U-12. Тим часом «золото» вибороли вихованці «Локомотива», які у фіналі перемогли ФК «Львів» з рахунком 2:0. Щодо решти «рухівців», то ще одна команда Академії посіла 5-те місце, а ДЮСШ «Рух-40» розташувалася за ними на 6-ій позиції. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини