«РУХІВЦІ» ВИБОРОЛИ СРІБНІ НАГОРОДИ ТУРНІРУ НА ЗАКАРПАТТІ

 

«Жовто-чорні» посіли другі місця у категоріях U-15 та U-17.

 

 

На Закарпатті завершився VIII турнір імені Андрія Гаваші. У заключний день змагань розігрувались призові місця й за них боролися дві команди Академії «Руху».

Зокрема, «Рух» U-15 у фіналі зустрівся з київським «Динамо». «Жовто-чорні» вийшли вперед у першому таймі зусиллями Дзюринця, втім у другій половині гри кияни зрівняли рахунок. Відтак переможця команди визначали у серії пенальті. Попри два блискучих сейви у виконанні голкіпера львів’ян Максименка, точнішими були «динамівці» – 2:3. Тож підопічні Назара Савицького посіли друге місце на турнірі на Закарпатті.

Тоді як «Рух» U-17 у фінальному матчі зустрівся з «Шахтарем» U-17. Команди грали активно та створили багато гольових моментів, але краще свої нагоди реалізували донеччани – 0:1 на користь «гірників». У підсумку, підопічні Андрія Гаврюшова також вибороли срібні нагороди VIII турніру імені Андрія Гаваші. 

 

До слова, гравець «Руху» U-15 Іван Курса був визнаний найкращим нападником турніру у своїй віковій категорії. Водночас Олексія Піскуна та Дмитра Себра з «Руху» U-17 визнали найкращим захисником та найкращим нападником турніру в категорії U-17.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини