«РУХІВЦІ» ВИБОРОЛИ ЗОЛОТІ МЕДАЛІ LEO CUP U-11

 

На полях Академії «Руху» пройшов турнір Leo Cup серед гравців 2013 року народження за участі 42 команд. Зокрема за перемогу змагалися одразу 5 команд із системи «жовто-чорних»: Академія «Руху», 2 команди ДЮСШ «Рух» («жовті» та «чорні»), ДЮСШ «Рух-40» та філія «школярів» з Івано-Франківська. Матчі ж проходили у форматі 9х9 (у команді 8 польових гравців + воротар). 

Вихованці Академії «Руху» спочатку більш ніж впевнено виграли свою групу, здобувши 5 перемог у 6 матчах та одного разу зігравши внічию. У цих поєдинках «жовто-чорні» забили 12 голів та стали однією із двох команд, які не пропустили жодного м’яча під час групового етапу (крім «рухівців» таким досягненням може похвалитись лише команда «Прогрес Софіївський»).

 

 

Далі «жовто-чорні» вийшли в Еліт-лігу, де з рахунком 4:1 перемогли червоноградський клуб «Лідер», а також розгромили «Любарт» з рахунком 5:0. 

У півфіналі змагань вихованці Академії «Руху» зустрілись з ковалівським «Колосом» та у бойовому матчі здобули перемогу – 1:0. А в фіналі «жовто-чорні» розгромно перемогли «Прогрес Софіївський» з рахунком 4:0. Відтак юнаки «Руху» виграли Leo Cup, продемонструвавши впевнену гру в атаці, а також найкращий захист на турнірі, адже львів’яни пропустили лише 1 гол у 10 матчах. 

 

 

Додамо, що 8-ме місце в Еліт-лізі посіла команда ДЮСШ «Рух» (жовті). Водночас представники івано-франківської філії «Руху» тріумфували у Silver-League, 3-тє місце у цьому розіграші посіла команда ДЮСШ «Рух» (чорні), а ДЮСШ «Рух-40 – 11-те місце. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини