«РУХІВЦІ» ВІДЗНАЧИЛИСЯ РЕЗУЛЬТАТИВНИМИ ДІЯМИ ЗА ЗБІРНУ УКРАЇНИ U-17 НА ЄВРО-2024

 

Максим Баршак віддав асист, Іван Денисов заробив пенальті і «синьо-жовті», у складі яких також зіграв «рухівець» Назар Бондар, перемогли однолітків із Кіпру з рахунком 2:0.

 

 

Збірна України U-17 (гравці не старші 2007 року народження) зіграла свій останній поєдинок на Євро-2024 у Кіпрі. Зокрема, «синьо-жовті» в матчі третього туру зустрілись з господарями змагань. 

У стартовому складі збірної України вийшли троє вихованців Академії «Руху»: Максим Баршак та Назар Бондар, які відіграли весь матч, а також Іван Денисов, який зіграв 81 хвилину. Так, Баршак віддав асист на перший гол, а Денисов на старті другого тайму заробив пенальті, що реалізував його партнер. У підсумку, українці перемогли кіпріотів з рахунком 2:0. «Синьо-жовті» закінчують виступи на стадії групового етапу, посівши 3-є місце та здобувши три очки у трьох матчах. 

До слова, Іван Денисов та Назар Бондар відіграли в усіх трьох поєдинках збірної України на Євро-2024, тоді як Максим Баршак у грі з Кіпром провів свій перший офіційний матч за збірну.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини