«РУХІВЦІ» ВИСТУПИЛИ НА ТУРНІРІ LEO CUP U-11

 

На полях Академії «Руху» завершився черговий турнір Leo Cup. Зокрема, цього разу змагання проходили за участі гравців 2014 року народження. Серед 48 команд на турнірі виступали дві команди вихованців Академії – «жовті» (гравці 2014 року народження) та «чорні» (команда, в яку входили новачки та гравці 2015 року народження).

Вихованці Академії «Руху» блискуче пройшли перший груповий етап, адже і «жовта», і «чорна» команди виграли по три матчі з трьох і не пропустили жодного голу, забивши на двох 36 голів. На другому груповому етапі успішнішими були «жовті академіки», які знову продемонстрували 100% результат, вигравши три гри. Тоді як «чорна» команда теж зайняла перше місце у своєму квартеті, але виграла 2 матчі, а ще одна гра завершилась внічию. 

 

 

Втім у плей-офф, на жаль, обидві команди Академії вибули з боротьби за призові місця після поразок у чвертьфіналі. Зокрема, команда «Рух-жовті» поступилася в серії пенальті луцькій «Волині» U-11, а колектив «Рух-чорні» програв вінницькому клубу Junior U-11 з рахунком 1:3. 

 

 

Після цього команда «Рух-жовті» переміг «Гостинний Двір» (1:0), а команда «Рух-чорні» розгромив ФА Алієва з Бучі із рахунком 4:0. Тож команди Академії вирішували між собою долю 5-го та 6-го місць на турнірі. В очній зустрічі «рухівців» була зафіксована бойова нічия 2:2, втім у серії пенальті влучнішими були гравці «жовтої» команди, які й посіли підсумкове 5-те місце в Еліт-лізі. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини