«РУХІВЦІ» З ТРЬОХ ПЕРЕМОГ СТАРТУВАЛИ У НОВОМУ СЕЗОНІ ЧЕМПІОНАТУ ДЮФЛ

 

Ще один матч за участі вихованців Академії «жовто-чорних» завершився внічию. 

 

 

Виховані Академії «Руху» стартували в новому сезоні чемпіонату ДЮФЛ. В першому турі львів’яни зіграли проти вихованців ДЮФШ «Волинь».

Так, «Рух» U-17 (гравці 2008 року народження) вдома розгромив однолітків з Луцька із рахунком 4:0. Голами у цьому матчі відзначились Лоїк, Повханич, Кройтарь та Ковалик. 

Водночас в іншому домашньому матчі вихованці «Руху» 2010 року народження перемогли «Волинь» U-15 з рахунком 4:2. За львів’ян у цій грі дублями відзначились Курса та Бодак. 

 

 

Тоді як «Рух» U-16 (гравці 2009 року народження) на виїзді переміг лучан з рахунком 3:1. За «жовто-чорних» забивали Угрік, Борсук та Граціян. 

А вихованці Академії «Руху» 2011 року народження дебютували на всеукраїнських змаганнях з бойової нічиєї з «Волинню» U-14 – 2:2. Голи у складі «жовто-чорних» на рахунку Розіна та Грицюка. 

 

 

В 2-му турі команди «Руху» U-17 та U-15 зійдуться у дербі з однолітками з «ЛФКС-Карпати» на полі суперника. А «жовто-чорні» в категоріях U-16 та U-14 також вдома також зіграють дербі – проти ДЮСШ «Рух». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини