«РУХІВЦІ» ЗДОБУЛИ ЧОТИРИ ПЕРЕМОГИ В 3-МУ ТУРІ ДЮФЛ

 

У 3-му турі ДЮФЛ вихованці Академії «Руху» зіграли 4 матчі. Суперниками «жовто-чорних» були «ЛФКС-Карпати» та СДЮСШОР «Ужгород». 

Зокрема, «рухівці» 2008 року народження вдома розгромили із Закарпаття з рахунком 11:0. За львів’ян у цьому матчі забивали Соломон, Лоїк, Рибак, Зелінський, Повханич, Ковалик оформив хет-трик, а Залипка – дубль. Ще один гол «містяни» забили у свої ворота. 

 

 

Не менш впевнену домашню перемогу над СДЮСШОР «Ужгород» U-15 здобув й «Рух» U-15 (гравці 2010 року народження) – 4:0. По голу забили Дзюринець та Курташ, а Бодак відзначився двічі.

 

 

Тоді як «рухівці» 2011 року народження на виїзді здобули перемогу у дербі з «ЛФКС-Карпати» U-14 із рахунком 2:1. Перемогу «жовто-чорним» приніс дубль Грицюка. 

 

 

З аналогічним рахунком виїзну перемогу у львівському дербі здобув й «Рух» U-16 (гравці 2009 року народження). За «жовто-чорних» у цьому поєдинку відзначились Угрік та Гоч.

 

 

Додамо, що в наступному турі команди «Руху» U-17 та U-15 зіграють на виїзді з однолітками із команд «ВІК-Володимир». В той же час «жовто-чорні» у категоріях U-16 та U-14 вдома прийматимуть однолітків зі СДЮСШОР «Прикарпаття».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини