«РУХІВЦІ» ЗДОБУЛИ ЧОТИРИ ПЕРЕМОГИ В 4-МУ ТУРІ ДЮФЛ

 

«Жовто-чорні» були сильнішими за однолітків зі СДЮСШОР «Прикарпаття» та «ВІК-Волинь».

 

 

У 4-му турі ДЮФЛ вихованці Академії «Руху» зіграли чотири матчі. Зокрема, команди U-16 та U-14 вдома приймали СДЮСШОР «Прикарпаття», а «жовто-чорні» з команд U-17 та U-15 грали на виїзді з «ВІК-Волинь».

Так, «Рух» U-17 (гравці 2008 року народження) переміг команду із Володимира з рахунком 3:1. У цьому матчі Кройтарь оформив дубль, а ще один гол забив Повханич. 

Тоді як вихованці Академії «Руху» 2010 року народження в гостях розгромили «ВІК-Волинь» U-15 з рахунком 6:1. За львів’ян забив Гордєєв, Курса оформив дубль, а Бодак – хет-трик.

Водночас «Рух» U-16 (гравці 2009 року народження) вдома впевнено перемогли СДЮСШОР «Прикарпаття» – 3:0. Голами відзначились Васківчук, Граціян та Борсук. 

А «рухівці» 2011 року народження на домашньому полі розгромили однолітків з Івано-Франківська із рахунком 6:0. Покер у цій грі оформив Грицюк, ще по голу забили Черномор та Кочура. 

 

 

За тиждень, 5 жовтня, вихованці Академії «Руху» завершать перше коло матчами проти одноклубників з ДЮСШ «Рух» (домашні матчі команд U-17 та U-15) та СДЮСШОР «Ужгород» (виїзні матчі для команд U-16 та U-14). 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини