«РУХІВЦІ» ЗІГРАЛИ ЗА ЗБІРНУ УКРАЇНИ U-21 ПРОТИ АЗЕРБАЙДЖАНУ

 

Ілля Квасниця та Віталій Роман вийшли в стартовому складі у матчі відбору на Євро-2025, а «синьо-жовті» перемогли з рахунком 1:0.

 

 

Гравці «Руху» зіграли за збірну України U-21 у матчі відбору на Євро-2025 проти однолітків з Азербайджану. 

Зокрема, Віталій Роман та Ілля Квасниця вийшли у стартовому складі «синьо-жовтих» (Роман відіграв увесь поєдинок, а Квасницю замінили на 90+2 хвилині), але гольовими діями не відзначилися. Крім того, у заявку збірної України U-21 потрапив Роман Дідик, втім він не вийшов на поле у цій грі. Водночас українська молодіжка перемогла з рахунком 1:0.

Додамо, що за путівку на Євро-2025 збірна України U-21 змагається у групі з Англією, Сербією, Північною Ірландією, Азербайджаном та Люксембургом. Наразі «синьо-жовті» після 6 турів (українці зіграли 5 матчів) очолюють турнірну таблицю, маючи у своєму активі 15 очок. Наступний матч молодіжка проведе вже у 2024 році.

До слова, Віталій Роман зіграв за збірну України U-21 9 матчів та відзначився одним голом і одним асистом. Тоді як Ілля Квасниця зіграв за молодіжку 6 ігор, у яких забив 2 голи. Водночас Роман Дідик взяв участь у 3 матчах за збірну U-21 і не відзначався результативними діями.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини