«РУХІВЦІ» ЗІГРАЛИ ЗА ЗБІРНУ УКРАЇНИ U-21 ПРОТИ ЛЮКСЕМБУРГУ

 

У матчі відбору на Євро-2025 Віталій Роман вийшов у стартовому складі, тоді як Ілля Квасниця та Роман Дідик вийшли на заміну у другому таймі, а «синьо-жовті» здобули розгромну перемогу з рахунком 4:0.

 

 

Гравці «Руху» зіграли за збірну України U-21 у матчі 5-го туру відбору на Євро-2025 проти однолітків з Люксембургу. 

Зокрема, Віталій Роман вийшов у стартовому складі «синьо-жовтих» і відіграв увесь матч. Тоді як Ілля Квасниця вийшов на заміну на 63-ій хвилині і здійснив подачу з кутового, після якого було забито третій гол, а Роман Дідик з’явився на полі на 81-ій хвилині. У підсумку, українська молодіжка перемогла з розгромним рахунком 4:0.

Наступний матч підопічні Унаї Мельгоси зіграють з Азербайджаном. Поєдинок пройде 21 листопада в іспанській Мурсії, а стартовий свисток пролунає о 20:00. За путівку на Євро збірна України U-21 змагається у групі з Англією, Сербією, Північною Ірландією, Азербайджаном та Люксембургом. Наразі «синьо-жовті» після 5-х турів (українці зіграли 4 матчі) очолюють турнірну таблицю, маючи у своєму активі 12 очок. 

Додамо, що Віталій Роман зіграв за збірну України U-21 8 матчів та відзначився одним голом і одним асистом. Тоді як Ілля Квасниця зіграв за молодіжку 5 ігор, у яких забив 2 голи. Водночас Роман Дідик взяв участь у 3-х матчах за збірну U-21  і не відзначався результативними діями.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини