СЕРГІЙ ПАНЧЕНКО ПРОДОВЖИВ КОНТРАКТ З «РУХОМ» ДО 2028 РОКУ

 

Перспективний 18-річний нападник підписав нову угоду з «жовто-чорними», яка триватиме до 31 грудня 2028 року. В інтерв’ю клубному медіацентру Сергій Панченко розповів, чому ухвалив таке рішення та чи був інтерес від інших команд.

 

 

– Сергію, які у тебе емоції після продовження контракту з «Рухом»?

Я дуже задоволений тим, що продовжив контракт з «Рухом». Хочу якомога довше залишатись у цьому клубі, адже мені тут все дуже подобається. А найголовніше – дають шанс молоді та вірять у своїх вихованців

– Ти забивав у Юнацькій лізі УЄФА та в чемпіонаті України серед юніорів, грав та відзначався голами за збірну України U-19 та дебютував на професійному рівні у Другій лізі. Як загалом ти оціниш першу частину сезону у своєму виконанні?

Цей відрізок сезону можу оцінити як нормальний. Прикро, що були травми. Вважаю, що якби не вони, то вдалося б ще краще проявити себе та забити ще більше голів

– На початку цього року тебе залучили до тренувань з першою командою, як ти сприйняв цей виклик?

Дуже приємно, що тренерський штаб залучив мене до тренувань з першою командою – це дуже великий прогрес для мене. Тішить, що є така можливість, адже це мрія кожного молодого гравця і тренери оцінили моє бажання. Перша команда – зовсім інший рівень. 

Трохи засмучений, що отримав травму і через це не зміг поїхати на збори у Словенію. Думаю, якби я був здоровий і тренувався б там, то ці збори дуже вплинули б на мій розвиток

 

 

– Коли слід очікувати твоє повернення на поле?

Зараз я працюю у тренувальному залі, займаюсь відновленням. Відвідую процедури та заліковуємо з лікарями моє ушкодження. Орієнтовно через три тижні, якщо все буде добре, зможу повернутись до тренувань у загальній групі

– У ЗМІ була інформація, що тобою цікавились європейські клуби, зокрема берлінський «Уніон», «Ганновер» та ще деякі команди. Чи були якісь контакти щодо цього питання?

Так, це правда. Ці клуби цікавились мною та спілкувались з моїм оточенням. Втім у мене і так був ще тривалий контракт з «Рухом», який у підсумку ми продовжили до кінця 2028 року, тож до конкретних пропозицій справа не дійшла.  

– Які у тебе очікування від другої частини сезону? 

Мені потрібно відновитись та пройти реабілітацію після травми. А вже після цього слід проявляти себе всюди, де б я не грав: «Руху» U-19 чи у «Руху-2», але звісно ж хочеться зіграти за першу команду та добре себе зарекомендувати там.

 

 

Нагадаємо, у поточному сезоні Сергій Панченко зіграв за «Рух» U-19 у 15 матчах в усіх турнірах та відзначився 3 голами та асистом. Також юний нападник провів 3 матча за «Рух-2» у Другій лізі та зробив гольову передачу. Крім того, Сергій дебютував у новій для себе віковій категорії у збірній України й за команду «синьо-жовтих» U-19 провів 5 матчів, забивши 2 голи та віддавши асист. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини