ШЕСТЕРО «РУХІВЦІВ» ОТРИМАЛИ ВИКЛИК У МОЛОДІЖНУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ

 

«Синьо-жовті» зіграють заключні матчі відбору на Євро-2025 проти Англії U-21 та Сербії U-21. 

 

 

Футболісти «Руху» Дмитро Ледвій, Роман Дідик, Віталій Роман, Олег Федор, Ілля Квасниця та Ігор Краснопір отримали виклик до складу збірної України U-21. Відтак одразу шестеро «рухівців» можуть зіграти за молодіжку «синьо-жовтих».

Зокрема, підопічні Унаї Мельгоси зіграють два виїзних матчі відбору на Євро-2025 проти Англії U-21 (11 жовтня) та Сербії U-21 (15 жовтня). Українська молодіжка після 8 турів кваліфікації очолює свою групу, вигравши всі свої матчі та маючи у своєму активі 24 очка. Нагадаємо, що «синьо-жовті» гарантовано зіграють на Євро-2025, адже навіть у разі фінішу на другому місці команда опиниться серед трьох найкращих збірних, що напряму проходять на турнір. 

Додамо, що Віталій Роман зіграв за збірну України U-21 11 матчів та відзначився одним голом і одним асистом. Таку ж кількість матчів провів Ігор Краснопір, який у цих іграх забив 2 голи та віддав асист У свою чергу Ілля Квасниця зіграв за молодіжку 10 поєдинків, у яких також забив 2 голи та відзначився асистом. Роман Дідик за «синьо-жовтих» зіграв у 3 матчах і результативними діями не відзначався. А Олег Федор зіграв свій перший матч за збірну України U-21 на початку вересня цього року (проти Сербії U-21). Тоді як для Дмитра Ледвія цей виклик у молодіжну збірну – дебютний. 


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    28 вересня 2024 р., 13:16

    Слюбика з Холодом та Пастухом не вистачає!!! Хай щастить!

Схожі новини