ШТОКАЛ ТА КОВАЛЬ – ПРО ПІДГОТОВКУ ДО МАТЧУ З «МІДТЬЮЛЛАННОМ»

 

Гравці «Руху» U-19 розповіли про настрій та підготовку команди перед матчем-відповіддю з данцями. 

 

 

Тарас Штокал, гравець ФК «Рух» U-19: «У футболі можливо все. У 2016 році «Барселона» зробила камбек після 0:4 у першому матчі від ПСЖ. Якщо ми покажемо у матчі проти «Мідтьюлланна» всі свої найкращі якості, то можемо постаратись зачепитись за хороший результат. 

У середині команди є віра в те, що ми можемо продемонструвати хороший футбол. Якщо вдасться зіграти з таким настроєм, то у «Руху» все получиться. Ми зробили висновки після першого матчу – внесли корективи у свою гру в обороні та в атаці. Матч у Стальовій Волі команда провалила, тож зараз ми сподіваємось, що ці зміни дозволять нам зіграти краще»

 

 

Максим КОВАЛЬ, гравець ФК «Рух» U-19: «Розібравши перший матч проти «Мідтьюлланна» ми зрозуміли, що потрібно вигравати більше боротьби, вигравати підбір м’яча, жорсткіше грати проти суперника. Данці – серйозні противники проти яких важко боротись.

Була довга дорога, але втоми немає, бо встигли трішки відпочити. У середу ми маємо бути в оптимальних кондиціях. Команди зіграють на штучному полі – «Рух» готувався до цього і останні кілька тижнів ми тренувались на штучному газоні. Ми віримо, що можемо здобути хороший результат у Гернінгу».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини