СЛЮБИК ТА САПУГА – ПРО МАТЧ ІЗ «ЗОРЕЮ»

 

«Рухівці» прокоментували гру «жовто-чорних» із луганцями.

 

 

Богдан СЛЮБИК, захисник ФК «Рух»: «Важливо було надійно зіграти в обороні та знайти свій момент попереду і використати його. Всі гравці «Руху» сьогодні старались, було помітно, що ми хотіли перемогти. Втім, на жаль, не вдалося реалізувати свої моменти. 

Зараз ми здобуваємо досвід, зокрема у таких матчах. «Зоря» – дуже хороша команда, яка виступає у єврокубках. Це був непростий для нас поєдинок, ще й на важкому полі. Тепер потрібно зібратись на наступний матч із «Ворсклою» та віддатись там на всі 100%»

 

 

Марко САПУГА, півзахисник ФК «Рух»: «Це був важкий матч за непростих погодних умов, але ми на це не зважали. Ми були в однакових умовах із «Зорею». У «Руху» були моменти – в першому таймі могли забити, в другому таймі Квасниця мав чудову нагоду. «Зоря» ж показала, що для них не буде проблемою вибратись із дна турнірної таблиці, бо у них сильні гравці та хороший потенціал.

З кожною грою наша команда додає, але інколи все ж помітно, що не вистачає досвіду у завершенні атак. Потрібно реалізовувати свої моменти і сподіваюсь, це вдасться у наступних поєдинках. Тепер на нас чекає матч у Полтаві – ми налаштовуємось лише на позитивний результат». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини