СВЯТКОВИЙ ГАЛА-ВЕЧІР ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ АКАДЕМІЇ «РУХУ»

 

Вихованці «жовто-чорних» отримали пам’ятні дипломи, взяли участь у конкурсах, отримали цінні призи та разом із тренерами та дирекцією Академії підсумували першу половину сезону.

 

 

Академія «Руху» напередодні закінчення навчального та тренувального процесу провела для своїх вихованців святковий гала-вечір. 

«Закінчується 2023 рік і для нашої Академії він був успішним. У поточному сезоні «рухівці» зіграли багато матчів на ДЮФЛ та міжнародних турнірах і здобули успіх на цих змаганнях. Всі команди «Руху» у ДЮФЛ в усіх вікових категоріях наразі посідають перші місця. Команда Академії U-13 привезла з Польщі трофей Number One Cup, чим хлопці дуже потішили, адже вони перемогли відомі європейські команди. Цей рік був би ще кращим лише у тому випадку, якби в країні був мир. Тож я хочу від себе особисто та від імені клубу подякувати Збройним силам України, адже завдяки нашим військовим ми займаємось своєю улюбленою справою і розвиваємо молодь», – зазначив директор Академії «Руху» Юрій Бакалов. 

 

 

Зокрема, діти мали можливість отримати пам’ятні дипломи та змагались у конкурсах. За перемогу вихованці Академії отримували цінні призи – солодощі та сертифікати для проведення дозвілля. А головний приз вечора отримав гравець «Руху» U-13 як автор найкращого голу півріччя – тренування з першою командою.

«Я дуже радий що переміг, і мені приємно, що стільки людей мене підтримали. Особливо вдячний своїй команді, що вона так вболівала за мене. Задоволений, що отримав можливість потренуватись з першою командою. Бажаю, щоб кожна вікова категорія Академії добре розпочала 2024 рік, без травм і з хорошим настроєм, побільше забитих голів і яскравих перемог», – поділився емоціями переможець конкурсу за найкращий гол Арсен Гуль із команди Академії «Руху» U-13. 

 

 

Свято пройшло у позитивній атмосфері, адже діти змогли відволіктись від тренувань і навчання та весело провести час.

«Чудово, що вдалося провести такий вечір. Діти дуже задоволені – у них море позитивних емоцій. Тішить, що від початку сезону всі гравці спрогресували і кожен футболіст у кожній віковій групі зростає в індивідуальному плані. Хочеться побажати хлопцям здоров’я, натхнення і щоб вони продовжили працювати над собою, розвиватись і вірити в те, що у них все вдасться», – сказав старший тренер команди Академії U-14 Назар Савицький. 

 

 

15 грудня вихованці Академії закінчують навчання і вже найближчим часом відправляться на зимові канікули. Кожен з гравців отримає індивідуальні підготовчі завдання на цей період. Тоді як повернуться діти у розташування клубу в середині січня 2024 року. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини