СВЯТКОВИЙ ВЕЧІР ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ АКАДЕМІЇ «РУХУ»

 

Тренери Академії організували юним футболістам прощальну вечірку перед від’їздом додому з веселими естафетами та подарунками.

Розважальний захід, який був своєрідною прощальною зустріччю у цьому році, відбувся у спортзалі Emily Arena. Сюди завітали команди усіх вікових категорій – від U-11 до U-17 – разом зі своїми наставниками. Діти взяли участь у цікавих конкурсах та отримали новорічні подарунки. 

Старший тренер команди «Рух» U-15 Назар Савицький розповіє: «Це для нас завершення сезону. Вирішили зробити дітям новорічне свято. Кожен з них направду заслужив на це. Цей рік був дуже важкий для всіх, тому хотілось подарувати їм багато яскравих вражень».

Юні футболісти залишились у захваті від змагальної програми вечора. «У першому конкурсі у нас був естафетний біг. Завдання учасника команди – подолати цю відстань у ролі тої чи іншої тварини. Мені довелось побігати, як пінгвін, – зізнався капітан команди «Рух» U-17 Маркіян Бакус. – У іншому конкурсі я вже стояв на фітболі і мене одягали, як новорічну ялинку. Приємно, що наша команда в цих конкурсах перемогла».

«Дуже крутий захід. Гарно провели час, – ділиться враженнями Нестор Лоїк з команди «Рух» U-15. – Дякую тренерам Академії, які підготували для нас це свято. Отримали подарунки після цих змагань. Сподіваюсь, там щось смачне».

«Діти отримали багато позитивних емоцій, посміялись та гарно провели час. Це своєрідний тімбілдинг. Звісно, він потрібен. Будемо робити такі зустрічі частіше», – додав старший тренер «Рух» U-12 Іван Карапінка.

Опісля свята юні футболісти вирушили пакувати свої речі та збиратись додому. Зимові канікули в Академії триватимуть до середини січня. Опісля, як слід відпочивши та провівши час у родинному колі, хлопці з новими силами знову зберуться разом, аби готуватись до змагань.

Найяскравіші миттєвості святкового вечора для вихованців Академії «Руху» ­­– дивіться у відео.
 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини