СВЯТОСЛАВ ВАНІВСЬКИЙ: «ТАКІ СПАРИНГИ ДОПОМАГАЮТЬ РОЗВИВАТИСЬ ТА КРАЩЕ РОЗУМІТИ ГРУ»

 

Голкіпер «Руху» розповів про перші повноцінні збори з основою «жовто-чорних» та оцінив виступ команди у спарингу з «Домжале».

 

 

У «Руху» на матч з «Домжале» вийшов дуже молодий склад, тож результат 2:3 – гідний для нас. Словенська команда має велику кількість досвідчених гравців, демонструє хороший рівень у внутрішній першості. Ця гра була корисною для нас, адже молодь добре себе проявила. Для себе я цей поєдинок можу занести в актив. Попри поразку ця гра додала мені впевненості, хоча пропущені три голи – забагато для голкіпера. 

Тренувальний процес у першій команді відрізняється від тренувань у U-19 – тут набагато більше роботи, все інтенсивніше, дорослий футбол є швидшим. Відповідно, треба швидше реагувати на все та швидше діяти. Відчувається, що є більше вимог і, звісно, робота з першою командою – крок уперед для мене.

У нас чудові умови для хорошої роботи та прогресу. Крім того, з кожним днем покращується погода. Ці збори однозначно підуть на користь кожному з гравців «Руху». Гра з такими суперниками як «Домжале» та «Сараєво» однозначно допомагає розвиватись та краще розуміти гру, це ж можна сказати й про майбутніх наших опонентів.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини